Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
[Anketa]
|
Pampers ili Libero...ili neke trece???
|
Pampers |
|
Libero |
|
neke treće |
|
Platnene |
|
Ukupno glasova: 205
|
(Posljednji glas : 12.7.2015 10:01:10)
(Glasovanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 3.5.2010 17:18:54
|
|
|
|
MKata
|
Mi smo dobili Libero i Pampers (a do sada smo kupovali babylove) pa sam ih probala. Libero su mi dobre, Pampersice mi se ne sviđaju. Jako su tanke. I ne sviđa mi se što su s losionom (barem ove što smo dobili) pa mislim da ih neću koristiti. Imamo jedan paket br3 (te su s losionom), jedan paket br2 (one su bez, ali su nam sad već male). Libero ćemo potrošiti, ali mislim da ću i dalje kupovati babylove jer sam za sad najzadovoljnija njima. Ako ima netko kome su potrebne Pampersice (znači br2 i br3--oba paketa su načeta jer sam ih isprobavala), javite se s adresom na pp, šaljem poštom!
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 4.5.2010 10:30:42
|
|
|
|
Bebys
|
mkata nadam se da ce netko vidjeti ovo sto si napisala...ima jako puno mama koje koriste pampers....
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.5.2010 9:27:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 15.5.2010 14:41:34
|
|
|
|
jagodica
|
provala sam pampers sensitiv nisu loše također su mi dobre i bebylove ali otkad sma u tintilinića našal hugins otad koristim samo njih te pelene sam koristila starijoj kad smo živili u americi pelene su zakon
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 1.9.2010 22:18:39
|
|
|
|
durojana
|
mi smo poceli s pampersom pa kad mi je svaka druga pelena promocila presla sam na libero i dajem 10 za te pelene! sad smo na libero3.
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 1.9.2010 22:34:09
|
|
|
|
mamacita
|
Libero... najbolje su. Iako, super su i Konzumove.
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 1.9.2010 22:38:29
|
|
|
|
tina0310
|
nisam još nigdi vidilate libero pelene a za fixies(nadam sedasam dobro napisala) nikad nisam ni čula.moj mali momak toliko čvrsto stava da mu naveče pelena skroz suva bude a po danu pampers su diosta,a probala sam i bebylove ok su mi,ma nama sve pašu za sad al nekako mi pampers djeluje sigurnije,provjerenije neg ove jeftinije pelene a sad me zanima di vi nabavljate te druge pelene?da ih i mi probamo
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 1.9.2010 23:17:51
|
|
|
|
Dora04
|
Ja sam za Doru koristila Libero i sad za Katju, imaš ih u Kozmu i Konzumu i u Metrou.
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 1.9.2010 23:45:04
|
|
|
|
AntonijaV
|
mi smo koristili pampers, babylove, moltex, a najbolje su mi se pokazale one pampers premium sensitve.. sad smo dobili još dva paketa bebe pelena, mislim da su to konzumove. jel netko ima iskustva s tim pelenama? jer nismo ih još počeli koristit, imamo pampersica još par komada
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 2.9.2010 7:35:56
|
|
|
|
katy mama
|
nedavno sam uzela violetine,po danu su ok,jer se cesce presvlaci,ali evo sinoc sam ih stavila prvi put nocu i propustile su !inace smo bili na pampersu active baby,a sad po vasim iskustvima bas bi mogla probat te libero
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 4.9.2010 13:36:09
|
|
|
|
annie
|
mi koristimo pampers već dvije i pol godine za hanu i 6mj za matea,i super su mi jednostavno se ne usudim probat neke druge. A koja je razlika u cijeni između pampers i libero?
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 7.9.2010 11:33:43
|
|
|
|
Bebys
|
sada na moru koristila PAMPERS i nikada vise...OGADILE MI SE.. SVAKO JUTRO BILA PROPISANA... ocito nama ne odgovaraju....
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 7.9.2010 12:27:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bila mjesecima na pampers active baby a kako ovaj moj puno pije, mali se počeo budit mokar svako jutro. Prešla sam na libero i zasad zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 7.9.2010 12:43:41
|
|
|
|
Krky
|
ok, mi probali: PAMPERS, BABY LOVE, LIBERO, VIOLETA, MOLTEX, HUGGIES, LUMPY, Lidlove, Kauflandove, Billine...i prirodne tetra (prave, ne ove današnje šarene) (ipak sam imala veće društvance za testiranje). Moj odabir po kvaliteti i modelu (a i sličicama iako to nije baš važno): 1. HUGGIES (prednost: dobro upijanje, gumica na leđima, široke ljepljive trakice) i LIBERO 2. BABY LOVE 3. PAMPERS i ostale zadnje mjesto: VIOLETA
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 7.9.2010 14:13:45
|
|
|
|
zara77
|
Mi smo u Pampersicama od početka...Probala još samo Baby love, onaj paket što smo dobili kad smo izašle iz bolnice i nikako joj nisu odgovarale, cijela guza joj je bila u velikim crvenim flekama.... Eto našoj maloj osjetljivoj guzi paše Pampers active baby
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2010 10:42:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 18.10.2010 15:31:13
|
|
|
|
mišica 666
|
meni su pampers odvratne propuštaju noć ne mogu izdržati a uopće ne pije po noći, babylove su mi odlične libero isto konzmove su mi nekako čudne ali i one su bolje od pampersica a ja ko za vraga dobila par paketa pampersa na poklon ispalit ću dok ih potrošim.
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 18.10.2010 15:41:21
|
|
|
|
ELISABETH
|
Meni su konzumove najbolje, i pampers i libero i huggies i baby love su propuštale po noći....mislim da to sve ovisi o građi bebe i zati ima više vrsta Jedino nismo probali Violeta a sudeći po vašim iskustvima i nećemo
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 18.10.2010 22:39:01
|
|
|
|
nancy
|
meni pampers stvarno nikad ne propustaju.ustvari mislim da sam davno pisala da mi se to par puta desilo al od tada nikad.ostali smo na njima i nije mi zao.libero sam isto probala al su mi bile nekako debele konzumove bebe su mu prepre siroke oko stomacica,i uvik bi ih jedva namistila.
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 19.10.2010 12:06:30
|
|
|
|
JASNA33
|
meni je pampers super... nikad nisu promočile... prema tom nisam ni isprobavala druge...
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 19.10.2010 12:15:58
|
|
|
|
ELENA35
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 meni su pampers odvratne propuštaju noć ne mogu izdržati a uopće ne pije po noći, babylove su mi odlične libero isto konzmove su mi nekako čudne ali i one su bolje od pampersica a ja ko za vraga dobila par paketa pampersa na poklon ispalit ću dok ih potrošim. Kod nas totalno drugačija situacija..niti jedne pelene osim pampersica nam nisu dobre..promoče,a one babylove koje sam dobila na poklon od DM-a, za rođenje beba,nikad više...guze su im pocrvenile i inače se uvijek zacrvene u pelenama bez losiona..Zato pampers uvijek .
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 26.10.2010 17:01:15
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mi smo na 4orki pampers više od 2mj,,i pred tj dana počele noću propuštat -probali libero opet.. uzeli 5icu pampers od 11kg i ok je..mislim imamo 10kg a 4orka je za do 14
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 26.10.2010 17:04:35
|
|
|
|
luce5
|
i mi koristimo 5 a ima 10,5 kg.četvorka je isto propuštala a petica ne.ali mi koristimo babylove iz dm-a.
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 27.10.2010 13:58:35
|
|
|
|
crispy
|
U početku smo koristili pampers,a sad smo nekako prešli na babylove iz dm-a. Bolje upijaju, ne propuštaju i nema nikakvu reakciju na njih
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 27.10.2010 14:01:40
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: crispy U početku smo koristili pampers,a sad smo nekako prešli na babylove iz dm-a. Bolje upijaju, ne propuštaju i nema nikakvu reakciju na njih Također
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!