natalijax -> (Ne)slatke muke (23.4.2010 20:08:48)
|
Svi se žale na kikaće,evo i ja cu joj ja neznam što bi više,probudi se ujutro oko 7 pol osam,jede i za sat i pol on u komi,zaspi,popodne odspava sat vremena i vani smo dobrih 3 sata i u pol sedam pada u komu,koliko mu nedam spavat barem do osam on urla,cmolji ništa ga nezanima,i onda od muke sjedečki zaspi i naravno spava sat i pol i onda se ja moram s njim zezat do jedan u noći,Ako ga držim i više vani on zaspi u kolicima i onda sam opet na isto,Nekad me iznenadi pa aj ni neprobudi se do jutra,Vec dva tjedna kombiniram što i kako[sm=zmeden.gif] Ako nije po njegovom odma dreka,Počupa me i kad išcupam kosu on se dere i ja njemu moram dat da me čupa,a da nepričam o grebanju,Borim se s prematanjem pelena dok mu guzicu obrišem on za pišu i onda drži ruke da ih nestavi u usta a sad zamislite kad je još kakica u pitanju[sm=smiley36.gif] Jednostavno stojiš,gledaš i nemoš dalje,uspavljujem ga na krevetu ili u rukama al dok smo na krevetu on me izgura ,neznam jel to što je naučen spavat sam[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|