MILLA -> RE: prčkanje (26.4.2010 15:50:21)
|
uf!! mi smo imali često u gostima malu terminatoricu od 3 godine. dok smo pile kavu u dnevnom,ona bi mi fino ušla u sve sobe i prčkala po stvarima od malog. samuel se nije ni rodio pa smo imali sve složeno...a ona fino to raznosi po stanu,igračke,robicu. pa onda ode u kuhinju i sve krpe (popeglane,prokuhane i složene u ormarić) izvuče pa sa njima briše pod,stavlja na kosu,veže oko struka....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image]...majko moja! i ja se svako malo dižem i zovem je da dođe,da pusti,da ne dira.....a njena mama sjedi i pije kavu dok joj ja trčim za djetetom koje mi demolira po stanu. nikada joj nisam to rekla..nisam se znala postaviti ali smo ih sve manje zvali...dok nam naši zajednički prijatelji nisu isto rekli da ih ne zovu zbog male....(oni su joj rekli pa se uvrijedili) a kad sam ja samo natuknula rekla je "ah,vidjet češ sad kad rodiš..." pa sam prešutila...... ja to ne volim! kuči neka je divlji,neka radi šta hoće,ali u gostima....ne volim to! imamo ih još sa razigranom djecom,ali im je mama ili tata aktivno i za njim idu...a ne da ja trčim dok mi sve uništava. kad odem sa samuelom kod njih,mali sjedne meni u krilo ili ga ona odvede u sobu da se igraju. i nemam mira...svako malo moram škicnuti ..i zadnji put vidim kako mu ona drži nogu(da zapne) i viče mu "ajde,samuel hodaj! šta stojiš?" više tamo ne idem!
|
|
|
|