Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 26.4.2010 15:34:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ušteda ministartsva zdravstva 26.4.2010 15:46:14
|
|
|
|
ninolina
|
ma ja više enznam kaj misliti o tome svemu...kako njih smjeniti s vlasti...pisati peticije.....ma ja bi ih grrrrrrrrr
|
|
RE: ušteda ministartsva zdravstva 26.4.2010 21:31:02
|
|
|
|
natalijax
|
no svašta,stvarno di je pobro tu pamet
|
|
|
|
RE: ušteda ministartsva zdravstva 26.4.2010 21:44:01
|
|
|
|
Domy
|
ma ni sami više neznaju na koji način nadomjestit novce..Da smo mi složni kao što nismo pa da se dignemo protiv njih ..da ih smjenimo..malkice da ih kamenujemo če nama majka tereza uzimati novce
|
|
|
|
RE: Ušteda Ministarstva zdravstva 27.4.2010 12:21:59
|
|
|
|
Bebys
|
nemislim da je lose...ako zagreb ima puno bolnica...ali ako ima puno ljudi onda treba i vise bolnica...malo mi je glupo stediti na tome....ali ja tu nista ne mogu...
|
|
|
|
RE: Ušteda Ministarstva zdravstva 27.4.2010 16:28:07
|
|
|
|
mala pcelica
|
i ovako nam je zdravstvo siromašno,a oniće ga još više ojaditi ne znam šta bi rekla
|
|
RE: Ušteda Ministarstva zdravstva 27.4.2010 21:55:33
|
|
|
|
curice
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!