osobno -> Krstili smo Mateja... (27.4.2010 10:34:01)
|
Drage moje, zadnjih sam dana rijetko navraćala jer sam do grla bila u pripremama za krštenje. Sve je već odavno dogovoreno, no kako se sve događalo u svekrvinom stanu jer je naš premali, možete mislit kakva je zbrka i strak bila, jer je moja svekrva najveći paničar na svijetu.[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]. Uglavnom, da ne duljim s tim, i da vas ne gnjavim kukanjem kako ništa šta sam ja napravila nije bilo dobro i sl. Mama mi je došla rano ujutro, i donila pet vrsta kolača i predivnu tortu. Matej je od petka malo prilađen, ali jučer mu je bilo grozno. Uz to mi je po ure prije mise došla strina od mm, i dok sam držala Mateja koji je već počea plakat, vukla mi dite bar pet puta iz ruku, "daj ja ću ga, ja ću gaaa" i sl. [sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif] Pop[sm=smiley35.gif] sam i zamalo je poslala u rodno misto.[sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif] Čim smo došli isprid crkve, ista priča. Žena me doslovce izludila i priznojila sam se od muke već prije samog početka. Na ručku su bili stariji, koji su relativno brzo otišli, a posli je došla mlađa ekipa, ali ja se nisam baš puno družila jer sam bila u našem stanu do s Matejem koji je bija nervozan i živčan i non stop je plaka.[sm=sad.gif] Moram pohvalit svećenika koji je čak i mene, koja nisam neki vjernik natira da stanem i malo se zamislim, i Mateja koji je ipak bio miran sve do samog kraja mise.[sm=bravo.gif] Sve je napokon bilo gotovo ali Matej je bolestan.[sm=smiley19.gif] Jučer smo bili kod pedi, dobili smo kapi za nos, sprej i kapi za otapljanje sluzi nakupljene. Bio je na inhalaciji 10 min, jadan toliko je puno plaka da sam i ja plakala s njim, ma kako to sad glupo zvučalo. [sm=smiley19.gif] Uglavnom, jutros smo vadili krv za provjeru leukocita, nadam se da će sve bit ok, mrvica moja mala. I najsretnija sam jer je sve to iza nas.
|
|
|
|