Zvonki -> Molim savjete učiteljica i iskusnih mama (29.4.2010 8:28:05)
|
Odakle da krenem? Imam 9 godina, oduvjek sam bili dobra beba, izrazito inteligentna, vrlo osjećajna i draga. Prvi razred padaju petice, sve štima, drugi razred također. Treći razred, i dalje odlične ocjene ali svako malo u teci piše: nema zadaću, nema opremu... Razgovaramo, plačemo, smijemo se, opraštamo, obećajemo, ali opet ista stvar. Ulazim dublje u problem, jednostavno ne čuje što ima ili ne zapiše pa zaboravi do doma što ima za zadaću. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Kaže da joj je teško, da se osjeća jako odbačeno od curica u razredu. Naime, jedna djevojčica je napravila klan i skupila skoro sve oko sebe a ona nije dijete koje se voli nametati tako da je većinom sama. Razmišljam, jeli moguće da se zaista tako loše osjeća zbog toga? Kaže da joj nije ružno u školi, voli ići tamo, ali se jednostavno osjeća odbačenom. Naravno, ne mislim da zbog toga ne piše redovito zadaće. Vjeroajtno je neki drugi problem u pitanju. Kada pitam učiteljicu, ona samo odgovara - ma mama ona vam je divno dijete, bla bla. A u tekama nenapisane zadaće... Znam da imamo par iskusnih učiteljica, pa molim ako imate što napisati, pišite. I vas mame, koje ste imale sl. iskustva, pišite kako ste riješili problem.
|
|
|
|