novamama -> RE: Neuspjeli pobačaj (29.4.2010 23:52:37)
|
IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Bebys ocito je nekim zenama LAKSE UBITI NEGO ZASTITI SE....ubojice...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Piše da se žena odlučila za pobačaj jer je ustanovljeno da je dijete bolesno. Ne volim takve naše novinarske članke koje u tri rečenice naprave pompu,a zapravo pojma nemamo što je i zašto bilo. koja je razlika između fetusa bolesnog, ili djeteta koje, ne daj bože, oboli sa npr. 15 godina strašnom bolešću (ne daj bože nikome!!!)...jel bi i dijete od 15 ubili?[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Imali smo temu nedavno(i anketu)oko toga da li bi da saznamo da nosimo teško bolesno dijete napravili pobačaj ili ne(samo je ne mogu naći). Razlika između fetusa i 15-šnjaka je jako velika. Slažem se.....Šturi je članak da bi se o njemu i majci sudilo.Ja znam za 1 takav slučaj (frendica od frendice) koja je išla pobaciti cca 25. tj jer su otkrivene velike malformacije.Odluku o pobačaju je donjela isključivo zato jer doma ima 1 dijete i zamišljala je kako bi se život tom djetetu promijenio ako bi oni bili okupirani sa tim 2. djetetom 100 %.Teška, mudra odluka....I samo ta žena zna kako joj je....Isto kao i ova u članku.ALI NE SUDITE ŽENE ODMAH NA 1. LOPTU. Slažem se! NE slažem se... znam puno primjera gdje je jedno dijete u obitelji sa zdravstvenim teškoćama...drugo dijete je u pravilu tada suosjećajnije, zrelije, odgovornije, bez predrasuda....zato mislim da se roditelji izvlače na to drugo dijete, kao da ne bude njemu teško ili da mu ne fali ništa, a ustvari misle samo na sebe i na to kako će njima biti teško...to je činjenica, a ne osuda... na kraju se odluče da se riješe jednog djeteta...ma bijedni smo, jako.... nekada sam bila za to da žena odluči, ali što sam starija, to sam manje za to... 1. i muškarac bi trebao odlučiti - zašto samo žena? jer rađa? dosta mi je žena koje sebe stavljaju u ulogu božice samo zato jer mogu roditi...ima puno većih božica koje nikad nisu rodile..i muškaraca koji bi to htjeli.... 2. žene se prelako odlučuju za abortus 3. uvijek postoji bolje rješenje ima još....
|
|
|
|