martina33 -> RE: Generalizirani cistični higrom (19.5.2010 16:21:59)
|
Meni je beba umrla s 15 tjedana,navodno zdrava...otkazala je cirkulacija...rekli su mi da moram na inducirani porod jer onda to maternica sama izbaci i kao da joj se ništa nije dogodilo što je bolje za svaku sljedeću trudnoću... Primljena u bolnicu u subotu ujutro...svaka 3 sata dobivala gelove što je odvratno jer ti svaka 3 sata netko gura ruku u cerviks...nakon 5 gelova ništa...počeli su mi davati injekcije...opet svaka 3 sata jedna injekcija i opet ti guraju prste u cerviks...minutu nakon injekcije počinje te obljevati znoj i isti čas kreće proljev - voda i teško povraćanje...sjedila sam na wc-u i povraćala u koš za smeće...tako sjediš tamo polumrtav 2 sata i kad sam se jedva dovukla do kreveta,evo ti sestre s novom injekcijom..i opet sve ispočetka...naravno ništa ti ne daju za jesti...i tako još 4 injekcije..tada je sve krenulo...izljevi krvi,vode...otišla sam na wc stavit uložak jer je to bio potop...odveli su me na pregled..doktor me toliko izgnječio da sam skoro pala u nesvjest...u čudu me je pogledao i pitao me da gdje mi je plod?!valjda je sve otišlo u wc kad sam stavljala uložak..vjerojatno se raspalo u milijardu komadića kad nisam ništa osjetila...i tada te vode na kiretažu koju su mi skoro radili na živo(naravno u Petrovoj)...prolila suze i uspavali su me...nakon sat vremena sam bila kao nova...odmah sam se išla otuširati i jesti...ali trebalo je sve ono ranije preživjet.. e da,još su imali suludu ideju klistiranja!ne znam kaj bi klistirali nakon teških proljeva puna 2 dana i povraćanja,a ne daju ti jesti... Bilo je to jedno odvratno iskustvo... Ali ja sam to prihvatila kao da je bolje tako ako nešto nije bilo u redu nego da se jadno djetešce muči(profesionalna deformacija)...Da nisam tako razmišljala vjerojatno bi poludila i svu ljubav i energiju sam okrenula prema anđelu koji me je čekao doma.. I sad sam ponovo trudna nakon 2 godine od tog lošeg iskustva i moram priznat da sam u ogromnom stresu... I zato znam kako se sada osjeća Mariachi... Mariachi,žao mi je i drž se[sm=smiley19.gif]...Misli na svoja 3 anđela koja te čekaju kod kuće...
|
|
|
|