Anoniman -> RE: Generalizirani cistični higrom (18.5.2010 18:28:39)
|
hvala svima... da, beba je umrla, prije cca 3 tjedna... to je bila jedna od opcija koju sam napisala na početku ove teme... međutim, na sve sam se nekako pripremila a na ovo nisam.... ok, došla sam k sebi nakon prvotnog šoka, prihvatila sam da je tako bolje, da je Bog tako htio... međutim, ono što me čeka sutra mi je jezivo i ne mogu još o tome razmišljati... mrzim kiretaže, a ne bih niti inducirani porod, jer je beba velika nekih 6,5 cm, nema ni neku težinu za porod... ma, uopće ne znam kako ću ja to... ali nek i to ide u Božje ruke, valjda mi neće dati više nego što mogu podnijeti... još jednom hvala na podršci i molitvama... bilo je ljepše svo ovo vrijeme vjerovati u dobro nego se bedirati raznim mislima... a i sad sam već predala dijete u Božje ruke i znam da imam anđela... mogu li sad išta drugo učiniti? ne želim da me djeca gledaju ukomiranu, ovo mi ne smije oduzeti životnu radost. "kad od Gospodina dobro primamo, zar da ne primimo (tu i tamo op. M.) i zlo?" "Gospodin daje, Gospodin (po svojoj providnosti) uzima... Blagoslovljeno bilo ime Gospodnje" (Job)
|
|
|
|