Anoniman -> RE: trudna...ili možda ne (2.5.2010 14:02:59)
|
Ninolina, izvini sto ti upadam u temu, ali da ne otvaram novu... Meni kasni vec 5i dan, i ne osecam nikakve simptome da bih mogla dobiti. Mozda sam trudna, a mozda je i neki poremecaj jer sam prosli mesec imala 2 puta, iako su mi uvek redovne, uvek dodje u dan.Nismo planirali, pazimo se, ali sve mi se cini da je mozda trudnoca. Iskreno, malo sam prestravljena jer stvarno sad nikako nije vreme za to, to mi nije bilo ni na kraj pameti barem jos godinu dana dok ne zavrsim fax i malo finansijski stanemo na noge. Sa Sarom je bilo lakse, jer smo ipak planirali, a ne bih volela da me sad iznenadi...mada znam da bi se ubrzo privikla na to i bila bih odusevljena tom cinjenicom. [sm=smiley1.gif] Poslednja dva-tri dana na trenutak zna da me stegne u grudima, ali ne onaj bol kao kad treba da dobijem nego kao kad nadolazi mleko za podoj. i to bude samo na trenutak, a i ledja me bole, ali vise gornji deo a ne donji kao kad treba da dobijem...eto tako, u jednu ruku bih volela da jesam, u drugu ne bih jer mislim da jos nisam spremna za drugo.[sm=smiley13.gif] KAo sto se vidi, prilicno sam zbunjena celom situacijom .... Videcemo, ako ne dodje [sm=hudicek1.gif] do srede kupujem test. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|