misuljica -> RE: trudna...ili možda ne (20.9.2012 12:27:43)
|
Bok svima. Što mislite, da li postoji mogućnost da sam trudna? Ciklusi mi traju oko 32 dana i obično bi ovluaciju uočila (onaj rastezljivi prozirni iscjedak) u sredini ciklusa. Ovaj mjesec smo ja i muž htjeli praviti bebu ali da prije odem kod doktora da vidim da li je sve u redu. Zadnji put sam imala mengu 30.8. što znači da su plodni dani trebali početi oko 12.9., a tad sam se i naručila kod doktora. Dođem ja kod doktora i on mi kaže isto to, znači sad bi vam trebala početi ovulacija. Kad legnem ja na stol, a kaže on meni, pa vi ste već imali ovulaciju, iscjedak je već dosta gust, kao za cikluse koji traju 25 dana, a meni traju nikad manje od 30 dana. I sad, ja i muž smo imali odnos mislim 6.9. i poslije toga više ne. Par dana iza toga počelo me dole žigat u jajnicima, pa sad manje bolucka u maternici, svako malo osjetim kao da mi je muka, umor strašan, stalno bi spavala, povremeno i glavobolja, napetost u trbuhu. Već sam radila test jer sam strašno nestrpljiva ali mi nije pokazao trudnoću. Što vi mislite, da li postoji mogućnost da sam trudna? Da li je 6.9. bilo prerano za takvo nešto? Čak i ako mi je uranila ovulacija je li moguće da je baš toliko uranila da sam čak i 6.9.-og mogla ostati trudna?
|
|
|
|