Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:16:06
|
|
|
|
lidac0605
|
Nina,morat ćeš ti prije pišat,inače ćemo ti iskočit kroz monitor Baci čikove i odi po test da lijepo možemo slaviti
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:17:49
|
|
|
|
ninolina
|
a nikad ne pušim toliko...strašno...
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:22:13
|
|
|
|
pako
|
eto vidiš to ti je znak da je tu,sigurno! Kako možeš samo izdržati sama sa sobom da ne napraviš test. Kako kaže lidac stvarno ćemo ti iskočiti kroz monitor
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:23:27
|
|
|
|
Bebys
|
Kako kaže lidac stvarno ćemo ti iskočiti kroz monitor
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:25:09
|
|
|
|
ninolina
|
idete na kavicu i jedan čik skačite... ma nestrpljiva sam ali nisam više pametna ni kad trebam dobiti...inače sam imala 2.3 pa tek 8. 4 pa kad će sad neznam...aaaaaaaaaaaaaa luda sam
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:27:04
|
|
|
|
pako
|
Eto baš zato napravi test i onda buš znala da je više nebudeš niti dobila,zašto čekati bezveze:))
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:29:27
|
|
|
|
ninolina
|
kad napravim znat čete prve
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:31:22
|
|
|
|
pako
|
pa ti se sigurno šališ
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:33:03
|
|
|
|
ninolina
|
jok
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:43:55
|
|
|
|
Gianna
|
Ajde Ninočka budi dobra i ne drži nas više u neizvijesnosti... pa ne mogu svako malo trčati na komp ne bi li pročitala tu toliko očekivanu vijest.... Piš piš piš
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:46:57
|
|
|
|
pako
|
sve se meni čini da čemo mi čekati,čekati i čekati......pa poludit ćemo ali ko čeka dočeka samo se nadam da će danas to čekanje prestat
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 3.5.2010 11:47:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:49:19
|
|
|
|
ninolina
|
Vidjela sam tickerićuser posted image na-na-na-naaaaa!!! to nekako računica jer se nadam a pišat ću, pišat čekajte malo
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:50:47
|
|
|
|
Ellenora
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Vidjela sam tickerić na-na-na-naaaaa!!! Cestitammmmmmmmm
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:51:41
|
|
|
|
Ellenora
|
Eh da sad sam vidila da nisi jos pravila test
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:56:38
|
|
|
|
osobno
|
ajde ninočka, imaš najjaču potporu za pišanje u ciloj Hrvatskoj, a možda i šire...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 11:57:51
|
|
|
|
ninolina
|
ajde ninočka, imaš najjaču potporu za pišanje u ciloj Hrvatskoj, a možda i šire... user posted image user posted image user posted image user posted image
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 12:02:31
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Vidjela sam tickerić na-na-na-naaaaa!!! vidla ga i ja ali vidiš da nikako da se popiša i potvrdi nam nikad nisam nikoga toliko nagovarala i bodrila da ide pišati
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 12:04:01
|
|
|
|
ninolina
|
vidla ga i ja ali vidiš da nikako da se popiša i potvrdi namuser posted image nikad nisam nikoga toliko nagovarala i bodrila da ide pišatiuser posted image user posted image user posted image
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 12:11:17
|
|
|
|
ivkica
|
ma nestrpljiva sam ali nisam više pametna ni kad trebam dobiti...inače sam imala 2.3 pa tek 8. 4 pa kad će sad neznam...aaaaaaaaaaaaaa luda samuser posted image I ja sam jako znatiželjna ali i po prirodi jaaako racionalista .. pa ću vam sad svima malo pokvarit nagovaranje.. mislim da je bolje čekati barem 28 dan ciklusa (a ako me matematika dobro služi, danas ti je 25 dan) nego ranije raditi testiće jer se samo razočaraš a još se ne treba prestati nadati i onda se dovodiš samo u još veću neizvjesnost i nervozu koja nije poželjna za gnježđenje malog Šaljem pozitivne vibrice i veliku pusu da olakšam neizvjesnost
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 12:15:16
|
|
|
|
pako
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 12:15:33
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ivkica ma nestrpljiva sam ali nisam više pametna ni kad trebam dobiti...inače sam imala 2.3 pa tek 8. 4 pa kad će sad neznam...aaaaaaaaaaaaaa luda samuser posted image I ja sam jako znatiželjna ali i po prirodi jaaako racionalista .. pa ću vam sad svima malo pokvarit nagovaranje.. mislim da je bolje čekati barem 28 dan ciklusa (a ako me matematika dobro služi, danas ti je 25 dan) nego ranije raditi testiće jer se samo razočaraš a još se ne treba prestati nadati i onda se dovodiš samo u još veću neizvjesnost i nervozu koja nije poželjna za gnježđenje malog Šaljem pozitivne vibrice i veliku pusu da olakšam neizvjesnost onda ninocka zatvori pipu....i cekaj jos 3 dana
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 12:18:58
|
|
|
|
ninolina
|
onda ninocka zatvori pipu....i cekaj jos 3 dana he he ma daj sad su me namamile...onaj dan sam se suzdržala a danas čemo vidjeti...ma čekamo
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 12:30:11
|
|
|
|
pako
|
je je tak si rekla i prošli put da smo te nagovorile pa još ništa ajde pišaj da mogu ić kuhat ručak jer ovak sam stalno tu i čekam da mi nebi promaklo
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 12:57:26
|
|
|
|
ninolina
|
aaaaaaaaaa opet me boli ko da ću dobiti....
|
Anketa
Pitanje.
пеперутка16
Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!