Flek od marinade (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Savjeti (za) domaćice

Poruka

maja -> Flek od marinade (1.5.2010 10:54:10)

Zaflekala sam si traperice sa marinadom i inače kad imam nekakve masne mrlje stavim deterđent za suđe i ode, ali ovi flekov su crvenkasti i nije otišlo.
Sa čime da operem?
Jel vanish dobar koliko ga reklamiraju?

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (1.5.2010 11:00:44)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Bebys -> RE: Flek od marinade (1.5.2010 11:01:18)

joj zeno ja isto tako radim....sa onim za sudje i sve mi ode...ali nakvaskim ga dobro dan prije...i na tu fleku dobro stavim to za sudje...

a VANISH je golo sra....e...izvini...jasam kupila dva velika paketa...I ZALI BOZE NOVACA...na kraju sam samo s njime prala...i APSOLUTNO SVE FLEKE NA DJECIJOJ ODJECI su ostale...sve...

tako da ne kupuj....samo ces baciti lovu...sretno

leilany -> RE: Flek od marinade (1.5.2010 12:18:06)

moja mama godinama kupuje taj vanish pa sam tak i ja pocela i idu mi flekovi dolje....
moras dobro natrljat malo ostavit i bubnut u perilicu...
probaj cvrletov savjet....

ama -> RE: Flek od marinade (1.5.2010 13:00:21)

VANISH sam koristila za fleke al u spreju za sve je tepih itd.koliko se sjecam i jednom mi se prosuo gusti crveni sok na razredjivanje mislila sam nema sanse da se makne sa svijetlog tepiha al se maklo super ko da nist bilo nije....za stvari nisam probala nikad al cure imaju predloga pa probaj

maja -> RE: Flek od marinade (1.5.2010 13:02:35)

morat ću ipak kupiti vanish pa probati, jer ovo što se više suši sve je crvenije [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] a bojim se opet trljati da nebi napravila još veći flek

pepeljuga -> RE: Flek od marinade (1.5.2010 13:09:13)

ja u zadnje vrime kupujem onaj ariel profesional i buno sam zadovoljnija nego sa vanishem

Nika 24052006 -> RE: Flek od marinade (1.5.2010 21:57:56)

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ja u zadnje vrime kupujem onaj ariel profesional i buno sam zadovoljnija nego sa vanishem

potpisujem...

mišica 666 -> RE: Flek od marinade (1.5.2010 22:14:14)

ja takve mrlje poštrcam daxom univerzal iz konzuma i onda normalno operem i ako još ostane upečem u sunce kad se suši i sve fleke odu.

cuba -> RE: Flek od marinade (1.5.2010 22:40:17)

Sa vanishem uopće nisan zadovoljna...rijetko kad bi mi izašle fleke kad bi pokušala sa njim...na kraju mi je još najbolji sapun iz Dm-a Denk mit marka. Možeš probat i sa Arielom, moji ga koriste i dobar im je.

Stranica: [1]