Papalina -> RE: Dojenje u javnosti (16.6.2013 21:32:14)
|
evo pročitala sam sve komentare vezane za dojenje... i prvo nego bilo šta kažem, moram se osvrnut na NELINkomentar..i njezine riječi...grozi se majki koje idu sa bebama u trg.centre??kafiće?? nemogu vjerovat da u 21.stoljeću postoje još takva razmišljanja...[sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif] i općenito neki komentari tipa vrati se doma podojit ako traži npr svaka 2,3 sata...ma užas... no, evo šta se tiče dojenja u javnosti ja nemam niš protiv..bože moj dijete je gladno i šta ćeš drugo nego dat sisu... no, ja sam i sama prije poroda rekla da sigurno neću u javnosti dojit nigdje pa niti u parkiću, ali tako sam rekla da do 27.28god neželim bebu pa eto danas sa 21god imam bebu od 2mj[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], al eto neki dan u kafiću curka mi ogladnila, nasuprot mene 10-tak studenata i to sve muški, ali eto šta se mora mora se...curka ko z inat nije htjela bocu, pa eto sisu morala izvadit..i svaka čast studentima, nit su komentirali, nit se smijali[sm=smiley36.gif] nisam to rekla mm jer bi poludio od ljubomore, jer on misli da a skroz sisu na stol izbacim i onda udri brigu na veselje[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jedino nam tatu muči ljubomora i neugoda, pa baš jučer kad smo bili u trg.centru onda sam dala bocu jer je on zahtjevao tako a i dosta se navlačimo sa sisom, jer halapljivo jede, pa onda bljucne, pa podrigne pa bi opet i tako,,, ali kad smo same radnim danom i odemo u šetnju uz more gdje je puno turista onda jednostavno otkopčam grudnjak, spustim majicu malo d amogu izvadit sisu, i kad je prikopčam stavim tetra pelenu na sisu ali joj nikako ne pokrivam glavu jer bi se skuhala ispod... i mogu reći da nitko nije niš komentirao, dapače, turisti se samo osmjehnu i komentriraju kako je to lijep prizor...valjda samo mi balkanci imamo takvo razmišljanje nažalost!!
|
|
|
|