Papalina
|
evo pročitala sam sve komentare vezane za dojenje... i prvo nego bilo šta kažem, moram se osvrnut na NELINkomentar..i njezine riječi...grozi se majki koje idu sa bebama u trg.centre??kafiće?? nemogu vjerovat da u 21.stoljeću postoje još takva razmišljanja... i općenito neki komentari tipa vrati se doma podojit ako traži npr svaka 2,3 sata...ma užas... no, evo šta se tiče dojenja u javnosti ja nemam niš protiv..bože moj dijete je gladno i šta ćeš drugo nego dat sisu... no, ja sam i sama prije poroda rekla da sigurno neću u javnosti dojit nigdje pa niti u parkiću, ali tako sam rekla da do 27.28god neželim bebu pa eto danas sa 21god imam bebu od 2mj , al eto neki dan u kafiću curka mi ogladnila, nasuprot mene 10-tak studenata i to sve muški, ali eto šta se mora mora se...curka ko z inat nije htjela bocu, pa eto sisu morala izvadit..i svaka čast studentima, nit su komentirali, nit se smijali nisam to rekla mm jer bi poludio od ljubomore, jer on misli da a skroz sisu na stol izbacim i onda udri brigu na veselje jedino nam tatu muči ljubomora i neugoda, pa baš jučer kad smo bili u trg.centru onda sam dala bocu jer je on zahtjevao tako a i dosta se navlačimo sa sisom, jer halapljivo jede, pa onda bljucne, pa podrigne pa bi opet i tako,,, ali kad smo same radnim danom i odemo u šetnju uz more gdje je puno turista onda jednostavno otkopčam grudnjak, spustim majicu malo d amogu izvadit sisu, i kad je prikopčam stavim tetra pelenu na sisu ali joj nikako ne pokrivam glavu jer bi se skuhala ispod... i mogu reći da nitko nije niš komentirao, dapače, turisti se samo osmjehnu i komentriraju kako je to lijep prizor...valjda samo mi balkanci imamo takvo razmišljanje nažalost!!