Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: PETROVA se uređuje!Napokon! 4.10.2011 14:57:10
|
|
|
|
bussy
|
pomoć-pitanje... nemam baš iskustva na forumu, pa isprike ako sam na krivoj temi zanima me kako traje sam prijem u bolnicu kod trudova, obzirom da idem privatno gin., do samog poroda neću ići u bolnicu... moooolim vaša iskustva, kako to izgleda, di dođem, šta mi rade, pitaju, važu,mjere ili.... nadam se da me ne će vagati, naime, već mi je muka od gledanja tih brojki... hvaaaalaaa do neba
|
|
|
|
RE: PETROVA se uređuje!Napokon! 4.10.2011 22:12:58
|
|
|
|
artur
|
ja sam rodila u petrovoj, javila sam se u njihovu hitnu ambulantu, jedna me sestra odpratila liftom do rađaone a mm je ostao ispuniti neki formular valjda o osobnim podacima. pored rađaone je mala prijemna sobica u kojoj su me pregledali i pripremili i pravac u rađaonu po . ne brini, sve će ići ko po špagi
|
|
|
|
RE: PETROVA se uređuje!Napokon! 5.10.2011 9:44:39
|
|
|
|
bussy
|
hvala puuuno!!! zvuči jako jednostavno jedva čekam!!!
|
|
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!