|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. "Visibabe"
7.5.2010 11:35:34   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: mirna

Zvonki držim fige da op nece biti potrebna!user posted image

A nažalost, mora jer joj noga neće nekim čudom narasti preko noći. user posted image  Hvala cure na podršci.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 551
7.5.2010 11:39:20   
danery
cure ostavljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image i sad stvarno user posted image user posted image inače će me špahtlom strugat s kompa user posted image user posted image user posted image user posted image

budite mi dobre i uživajte user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 552
7.5.2010 11:40:30   
koka
Cure rodila nam Nika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 553
7.5.2010 11:44:30   
Domy

IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: mirna

Zvonki držim fige da op nece biti potrebna!user posted image

A nažalost, mora jer joj noga neće nekim čudom narasti preko noći. user posted image  Hvala cure na podršci.

da se i ja nadovežem da vibram da sa tvojom curkom prođe sve dobro..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 554
7.5.2010 11:45:31   
Domy

IZVORNA PORUKA: koka

Cure rodila nam Nika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo nam jedne prekrasne vijesti...user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 555
7.5.2010 11:51:15   
lidac0605
ajmo sad si bumo nekaj spili za Niku i Ines ili user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 556
7.5.2010 12:00:33   
leilany
taman dosla na cugu....user posted image user posted image bravo nika i inesuser posted image user posted image user posted image

ojla curkeeuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 557
7.5.2010 12:03:27   
lidac0605
ajd ko ima kakve žestice da zalijemo curku...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 558
7.5.2010 12:18:56   
leilany
user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 559
7.5.2010 12:19:19   
leilany
user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 560
7.5.2010 12:21:56   
adryosijek
moze malo hainekena rekla mi jedna romkinja kad nisam imala mlijeka da od njega ima puno mlijeka hahauser posted image da bravo za ines i mamuuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 561
7.5.2010 12:22:30   
adryosijek
od pive ne od hainekena bas i pozdrav user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 562
7.5.2010 12:40:05   
BUMBIKA
Pozdrav cure...
Zvonki baš mi je žao zbog cure,nadam se da će sve biti okuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 563
7.5.2010 12:46:47   
ninolina
hej bumbi...
zvonki kolko je curka sada stara...ima od frendice malecki koji je imao isti slučaj...nogica krača...ali kod njega je bio problem što je on jako rastao a noga nije mogla pratiti tako brzo...mislim da je razlika bila 9 cm...operiran je sa 7 godina isto u ljeto, najviše zbog škole...s tim da je bio mjesec dana u bolnici, mjesec u toplicama a ostalo doma ali su ga svaki dan vozili na vježbice...evo danas je super...ima 10 godina i nikakvih problema...igra nogomet i niko nebi rekao da je do nedavno vodio bitku s tim...nadam se da će sve dobro proći

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 564
7.5.2010 12:49:19   
BUMBIKA
Hej ninočka kako si mi ti?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 565
7.5.2010 12:50:25   
ninolina
ja supač moje user posted image nema pa sam sva u elementu he he...ti, dino???? sigurno spavauser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 566
7.5.2010 12:53:45   
BUMBIKA
Da,da spava...od kada pije one antibiotike za uho popodne mi spava 2,5 satauser posted image user posted image
To je za njega remija,inače 1,5 i gotovo..samo da ga sad ne ureknem s ovim što ga hvalim.
Ja bi trebala peglati,ali mi se neda

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 567
7.5.2010 12:57:13   
ninolina
fiksaš dijete pa spava dužeuser posted image user posted image
ma samo neka on njonja...moja spava od pola deset nikak da se probudiuser posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 568
7.5.2010 12:58:46   
BUMBIKA
Isuse,koliko spavauser posted image user posted image
Ja upalila peglu,pa ću biti na dvije straneuser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 569
7.5.2010 13:00:24   
ninolina
a neznam šta joj je danasuser posted image
a opett ide u 14 spavati neznam kako ću danas to izvestiuser posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 570
7.5.2010 13:02:45   
BUMBIKA
Ma sigurno će ti opet u 2 ići spavatiuser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 571
7.5.2010 13:05:55   
ninolina
jel da??? teško ali pomučit čemo se....evo je...upravo pala s krevetauser posted image user posted image dobro je

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 572
7.5.2010 13:07:22   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: ninolina

hej bumbi...
zvonki kolko je curka sada stara...ima od frendice malecki koji je imao isti slučaj...nogica krača...ali kod njega je bio problem što je on jako rastao a noga nije mogla pratiti tako brzo...mislim da je razlika bila 9 cm...operiran je sa 7 godina isto u ljeto, najviše zbog škole...s tim da je bio mjesec dana u bolnici, mjesec u toplicama a ostalo doma ali su ga svaki dan vozili na vježbice...evo danas je super...ima 10 godina i nikakvih problema...igra nogomet i niko nebi rekao da je do nedavno vodio bitku s tim...nadam se da će sve dobro proći

Ozbiljno??? Ona je sada 7 cm i rođena je sa 1,5 a sada je 4,5 . Isto bi je operirali preko praznika. Reci, ako uhvatiš malo vremena da mi istražiš kako je mali to podnosio, mislim taj fiksator u nozi, dali ga je boljelo i dali mu sada noga normalno raste ili i dalje zaostaje? Molim te user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 573
7.5.2010 13:09:52   
cuba
Bok cure, kako steuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 574
7.5.2010 13:27:26   
ninolina
Ozbiljno??? Ona je sada 7 cm i rođena je sa 1,5 a sada je 4,5 . Isto bi je operirali preko praznika. Reci, ako uhvatiš malo vremena da mi istražiš kako je mali to podnosio, mislim taj fiksator u nozi, dali ga je boljelo i dali mu sada noga normalno raste ili i dalje zaostaje? Molim te user posted image

evo baš smo se čule....da sad mu je sve ok...nogica raste ali će vidjeti do puberteta tj dali će onda stati rast jer ima slučajeva gdje je kao djeci poslije ta nogica rasla...kaj nije čest slučaj ali kontrole ima redovno i baš se boji toga...jer je mali baš velik, visok...on je to dobro podnio...svaki dan su mu nosikali svega i svačega i njemu je to pasalo....bolilo ga je par dana ali kaže da ga je viš smetalo, žuljalo...sad je sve ok...e da i kaže da osjeti svaku promjenu vremena kaj joj je kao čudno jer je još kao mali...ali i mi nekad osjetimo  bolove kad se vrijeme mjenja ako smo imali ozljede...bit će sve ok

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!