|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
9.5.2010 7:44:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mara27)
  Neposredna veza do poruke: 801
   RE: C.B. "Visibabe"
9.5.2010 7:48:04   
mara27
ej..
nisam ni ja baš bila, malo sam bila nikakva ovih dana pa mi se nije ni tipkati dalo bašuser posted image
valjda sam si tek sad dopustila da me ćopi postporođajna deprauser posted image
mm radi na otoku, a ja sama s njih dvoje...i sad mi se L još jako prehladila...
kako si mi ti?

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 802
9.5.2010 7:53:42   
gljiva
Jutro komadi!
Evo i mene na kratko dok se dečki igraju.

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 803
9.5.2010 7:54:33   
mara27
jutroooo gljiva!

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 804
9.5.2010 8:02:13   
gljiva

IZVORNA PORUKA: mara27

jutroooo gljiva!

Jutro draga!
Kako kikači , osim prehlade? Kakva je velika seka?
Tebi šaljem user posted image , jer znam kak se osječaš, trenutno sam u istoj fazi.

Cvrči jer A. već nestašnauser posted image

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 805
   [Obrisani korisnik]
9.5.2010 8:12:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu gljiva)
  Neposredna veza do poruke: 806
9.5.2010 8:17:16   
gljiva
Hej Cvrči, pa šta se dogodilo?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 807
9.5.2010 8:27:18   
danery
jutro cure user posted image

kako ste,što se radi? imate li već kavicu? ako ne,evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja polako tamanim griz,nešto me grlo bolucka,pa sam na beby papi user posted image user posted image

cvrčak što se događa u tvom rajonu?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 808
9.5.2010 8:30:23   
gljiva
Jutro trudnice kako si mi ti jutros?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 809
9.5.2010 8:34:42   
danery
trenutno gladno user posted image user posted image user posted image havla na pitanju...ima još griza,fini je...jesi za?

baš sam skuhala sebi i svekrvi i griz i kavu i odnijela joj doslovno u krevet,kaže ona joj kak je lijepo biti ovako mažen i pažen user posted image
velim ja niš ne brinite,sve će se to naplatiti za par mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 810
9.5.2010 8:40:07   
gljiva

IZVORNA PORUKA: danery

trenutno gladno user posted image user posted image user posted image havla na pitanju...ima još griza,fini je...jesi za?

baš sam skuhala sebi i svekrvi i griz i kavu i odnijela joj doslovno u krevet,kaže ona joj kak je lijepo biti ovako mažen i pažen user posted image
velim ja niš ne brinite,sve će se to naplatiti za par mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo ti nju mazi i paziuser posted image user posted image , ne zna ona šta ju čekauser posted image .
Joj baš bi mogla malo griza, al sam na dijeti pa ništa od tog.
Morala bi malo pospremat a nikako da se odljepim odavdeuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 811
9.5.2010 8:46:40   
danery
hehe...jesi i ti jedna od ovisnica o raji user posted image user posted image user posted image

ja sam sve jučer napravila što sam mislila-pola od toga je naravno odradio mm user posted image user posted image i sad sam mirna...

....mini gospa....

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 812
9.5.2010 8:51:43   
gljiva
U zadnje vrijeme me baš i nema, pa moram sad pohvatat sve. Ja jučer nisam stigla ništa, ujutro sam bila na faksu, a popodne sam D vozila na rođendan i iskoristila vrijeme čekanja za kavicuuser posted image . Sve sam ostavila za navečer, al se dečkima sinoć baš i nije spavalo, tj I mi je spavao do 11 na rukama, nisam ga smjela pustit, tako da mi je nažalost sve ostalo za danasuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 813
9.5.2010 8:58:28   
danery
kak je na faxu? koji studij?

....mini gospa....

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 814
9.5.2010 9:13:05   
gljiva
Dobro, sad sam na ekonomiji poduzetništvo, al sam inače završila predškolski odgoj, no nažalost to nikad nisam radila.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 815
9.5.2010 9:15:33   
danery
hehe,teta kolegica po struci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 816
9.5.2010 9:25:06   
gljiva
Sad te napuštam, I mi je zaspao na rukama, a i trebala bi se pokrenut danasuser posted image
pa pa

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 817
9.5.2010 9:27:19   
mariola
Jutro i od mene. KAko ste mi? Ja super, uživam u kavici i krempiti,mmmmmmmmmuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 818
9.5.2010 9:27:57   
pepeljuga
ej ekipa jel ima koja kavicauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 819
9.5.2010 9:31:01   
danery
viiiiiiiiiiiiiiiiiiidi je....rano ujutro pa na krempitu user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro mariola i pepe...user posted image

e mariola,sad zbog tebe moram u friz po kolač sa višnjama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (al mi teško pada...)

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 820
9.5.2010 9:31:35   
BUMBIKA
Jutro i od meneuser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 821
9.5.2010 9:33:17   
pepeljuga
danery kako je tmuser posted image

bumbi jutro,kako je dinouser posted image

mariola bas mi je drago da smo se vidile juce i iscakulale,Toni mi je predivan,bas bi ga stipkala za one lipe obrascice,saljemo mu pusuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 822
9.5.2010 9:35:44   
BUMBIKA
Oooo,pa vi ste se i družile,superuser posted image user posted image user posted image
Evo ja sam dobro,a Dino još bolje...Trebala bi se prihvatiti posla,ali sam došla malo i ovdje proviriti
Pepe kako tvoji dečki?

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 823
9.5.2010 9:36:05   
danery
opet je na terapiji na auto piji user posted image user posted image user posted image

jučer je sa sajma donio svega nečega,za danas se ne usudim ni pomišljati...
kakve ima sklonosti,mogao bi jedan dan osvanuti s nekom babom (jer čovjek skuplja starine,user posted image user posted image user posted image ) i reći bila je povoljna a i ide nam uz namještaj user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 824
9.5.2010 9:38:15   
pepeljuga
bumbi decki super,akcija od ranog jutra,uzivaju u Zd,baka ih pazi i maziuser posted image

danery nek dovede jednu bakicu za kucnu pomocnicuuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!