Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 8:18:03
|
|
|
|
Ninaa
|
Hej mi na žalost otpadamo, mm nemože jel ima nekog posla,a ja sama nemogu jel neznam voziti po gradu i moram peći kolače jel idemo u babinje. Neopisivo mi je žao,ali nadam se da ćemo se uskoro upoznati!
|
|
[Obrisani korisnik] 20.5.2010 8:22:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 8:23:49
|
|
|
|
FIONA
|
soorry cure al kaj je da kraju dogovor...ovo mi je pomalo smiješno...u koliko...kome kaj treba dat...di točno i tak....
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 8:26:02
|
|
|
|
Zvonki
|
Cure, ja sam otpala, tako da me brišite s popisa. Ako uspijem pobjeći odandje, doći ću vas vidjeti.
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 8:28:49
|
|
|
|
FIONA
|
a da mi to odgodimo za lijepši vikend a sa cvrki se nađemo tko može na nekoj lijepoj kavicu uz igraonicu npr. Merkator???
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 8:33:33
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA a da mi to odgodimo za lijepši vikend a sa cvrki se nađemo tko može na nekoj lijepoj kavicu uz igraonicu npr. Merkator??? ova ti je pametna
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 8:34:29
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: FIONA a da mi to odgodimo za lijepši vikend a sa cvrki se nađemo tko može na nekoj lijepoj kavicu uz igraonicu npr. Merkator??? Meni tako paše a drugi neka se dogovore. Jer ja ionako ako bude padala kiša neću moći dugo biti na onom mjestu pa ću moći do Mercatora.
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 8:38:40
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: FIONA a da mi to odgodimo za lijepši vikend a sa cvrki se nađemo tko može na nekoj lijepoj kavicu uz igraonicu npr. Merkator??? ova ti je pametna ...čuj, zalomi se tu i tamo neka mudra i od mene...
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 8:40:21
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: FIONA a da mi to odgodimo za lijepši vikend a sa cvrki se nađemo tko može na nekoj lijepoj kavicu uz igraonicu npr. Merkator??? ova ti je pametna ...čuj, zalomi se tu i tamo neka mudra i od mene... da to sam bas htjela reci ali pristojno sam preformulirala recenicu
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 8:41:09
|
|
|
|
FIONA
|
...ma, skužila sam odmah tvoju misao...
|
|
[Obrisani korisnik] 20.5.2010 8:58:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 9:34:47
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ma,daj zelena,priznaj da te frka kad si vidla kolka sam da ću pojesti sav roštilj Neću časna riječ..hi,hi.. Curke mi ćemo se obući kao da idemo na roštiljanje,ali nama je potpuno svejedno gdje ćemo. Vi samo javite gdje se i kada nalazimo. ..uuupppssssss...skužila si....iiiihihiihihiihihihih.....
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 9:43:30
|
|
|
|
zaba
|
komadi,ako mislimo roštiljati treba kupiti meso u petak,znači sutra.Na kraju krajeva,možemo mi odgoditi roštilj i za neki drugi vikend kad se vrijeme sredi,al ajmo biti na zraku i igrati se vani,nek si svak uzme sendvič i bok.Nas je puno,a u Mercatoru baš i nema mjesta.
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 9:44:46
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zaba komadi,ako mislimo roštiljati treba kupiti meso u petak,znači sutra.Na kraju krajeva,možemo mi odgoditi roštilj i za neki drugi vikend kad se vrijeme sredi,al ajmo biti na zraku i igrati se vani,nek si svak uzme sendvič i bok.Nas je puno,a u Mercatoru baš i nema mjesta. ma normalno....ajmo tko je za...ja jesam...samo da se napokon definira!!!
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 9:49:12
|
|
|
|
zaba
|
jeb..,ja radim,moram znati hoću kaj kupiti i staviti u pac,ili..? Iskreno,meni se ne ide u Mercator,ako i bude par kapi kiše nećemo se rastopiti. Dakle - moj prijedlog je - uzmimo sendvič,sokić,grickalice svak za sebe i ajmo se družiti i igrati,a roštiljanje odgodimo za ljepše vrijeme i kad će moći svi doći.Nek se ovo zove IGRANJE !!! BUNDEK !!!
|
|
[Obrisani korisnik] 20.5.2010 9:51:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 9:53:55
|
|
|
|
minnie
|
ja bi s vama. baš vam zavidim na vašim druženjima
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 20.5.2010 9:55:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 9:56:08
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Kolika će biti temperatura u subotu,da li je netko gledao? Ima li na Bundeku neki kafić ili nešto gdje bi mogli zbrisati ako padne kiša? ma imaš pod strehom jel su to kao montažni kafiči ne objekti ali i tam se rezervira več rano... ...
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 9:58:09
|
|
|
|
minnie
|
još kada bi znala gdje je bundek i kada bi M bila malo veće. valjda če te se družiti i sljedeće godine pa ću vas valjda uspijeti upoznat
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 9:59:41
|
|
|
|
zaba
|
pa jesmo mi ženske bar snalažljive temp je mislim između 17-20,postoji mogućnost kiše,al ne i pljuskova i ajme,ja ko Vakula onda,idemo?
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 13:10:15
|
|
|
|
Puli
|
IZVORNA PORUKA: zaba komadi,ako mislimo roštiljati treba kupiti meso u petak,znači sutra.Na kraju krajeva,možemo mi odgoditi roštilj i za neki drugi vikend kad se vrijeme sredi,al ajmo biti na zraku i igrati se vani,nek si svak uzme sendvič i bok.Nas je puno,a u Mercatoru baš i nema mjesta. ma normalno....ajmo tko je za...ja jesam...samo da se napokon definira!!! može ja sam za klopicu i dekice dofuramo svatko sa sobom i svi sretni i zadovoljni a družimo se i uživamo na zraku onda je dogovor :subota 22.5.bundek dječji park oko 11 jel može:)))) pa se lijepo utaborimo s dekicama na obližnjoj livadi:))))
< Poruku je uredio Puli -- 20.5.2010 13:11:24 >
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 13:11:40
|
|
|
|
tikica_69
|
Moze, super.....jedino je ostalo jos ono moje pitanje oko ugljena i resetke Mislim ja imam mini rostilj na koji mozemo peci 4 krmica odjednom pa bi to moglo potrajati....
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 13:12:57
|
|
|
|
Puli
|
jedino je ostalo jos ono moje pitanje oko ugljena i resetke bumo te poklopili s rešetkom i posuli ugljenom
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 13:15:16
|
|
|
|
Puli
|
Mislim ja imam mini rostilj na koji mozemo peci 4 krmica odjednom pa bi to moglo potrajati... bumo doma spohali meseko,piceke ,krmiće i dofurali sa sobom pa ćemo degustirati čije je bolje tiks ajde pliz kupi cugu da mi ne teglimo(bocu kole,sokića) pa ti ja dam kunice jer nam japeki rade a ja i frendica stižemo same s curicama:)))
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!