Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 13:17:18
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo, ja bum uzela 3 crna vina, 3 Cole i nekog ledenog caja. A budem onda rano ujutro doma narezala platu, pa ja necu ni nositi nista drugo, osim domaceg spekeca, kobasa i malo sireka. Nek nam onda to bude kad dodjemo onak za pomeziti..... Moze tako?
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 13:46:16
|
|
|
|
Puli
|
može tiks zakon već sam gladna a sad sam ručala
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 13:48:59
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
obzirom na razvoj situacije, možda i mi navratimo .... znamo gdje .... a i torbu ćemo nečim napuniti
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 13:50:01
|
|
|
|
tikica_69
|
E bas se veselim Buco i ja dolazimo sigurno, Dodo je na rockasu u Remetincu, a mm jos ne zna hoce li raditi ili ne.....
|
|
[Obrisani korisnik] 20.5.2010 14:47:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 15:23:16
|
|
|
|
lelo
|
I mi bumo malo došli na druženje. Cvrči mi se čujemo telefonom pa ti dam sve upute.
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 17:38:36
|
|
|
|
tikica_69
|
Ovako....koliko sam ja shvatila dogovor - BUNDEK, subota 22.05. od 11 nadalje. Svatko donosi nesto sto misli da ce posluziti. Netko ce donijeti vec peceno meso, neko platu prije za zameziti, netko vino, netko sokove, netko pribor za jelo i svi dekice da imaju djecica gdje biti. Ne zaboravite covjece ne ljuti se, karte, lopte, badminton i fotice za dokumentaciju Koliko sam uspjela poloviti: zaba - svaceg pomalo Puli - vec peceno meso tikica - spek, kobase i sir, vino, Cola, ledeni caj Wuki - pribor za jelo Nadopisujte sad dalje.....
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 17:42:34
|
|
|
|
mirna
|
Nas ovu godinu ne bude jer je slucajno iskrsnulu da ce nam MM taj vikend opet doci i to u slo... fotografirajte, reportirajte, uzivajte... .
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 19:18:54
|
|
|
|
Wukovarka
|
Koliko sam uspjela poloviti: zaba - svaceg pomalo Puli - vec peceno meso tikica - spek, kobase i sir, vino, Cola, ledeni caj Wuki - pribor za jelo, piknik sendviće, sokića Nego, parkić kao i prošle godine???? Ili onaj veliki?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 20.5.2010 20:08:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 21:31:34
|
|
|
|
Puli
|
cvrle ti se nemoj s tim zamarati,bit ce svega,birtija je blizu za cugu,kavu a ako nečega bude falilo zaletit ćemo se s autom do konzuma i nalicu mjesta skupiti kune:))))
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 21:33:33
|
|
|
|
Puli
|
Nego, parkić kao i prošle godine???? da,da pa kad se svi skupimo odemo naći mjesto za pikvik kako kaže cvijeta
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 20.5.2010 22:42:01
|
|
|
|
tikica_69
|
cvrle, bas sam te zvala da ti kazem isto to sto ti je Puli napisala.....eto, ponesi neke kekse....
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 21.5.2010 9:32:47
|
|
|
|
tikica_69
|
Vremenska prognoza za Zagreb i okolicu za 22.05.2010 Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Mjestimice se još očekuje malo kiše ili kratkotrajni pljuskovi praćeni grmljavinom. Vjetar povremeno umjeren sjeverni. Najniža jutarnja temperatura od 12 do 14, a najviša dnevna između 20 i 22 °C. Ovo vrijeme cak i nije neki problem jer biti ce dosta toplo, nego, zemlja ce biti mokra, kak bumo s dekicama
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 21.5.2010 9:35:42
|
|
|
|
FIONA
|
pa to i ja govorim več neko vreme..kaj se nerem taj fuckin piknik odgodit za lepo vreme...moja mala je na vazi sa nosičem...sad još vani u vlazi ne znam baš.... odlučite al ujutro kad svane ja ću znat jel dođem malo ili ne...al ne na dugo!!!
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2010 9:36:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 21.5.2010 9:50:55
|
|
|
|
njanja
|
evo da se i ja javim.....mm -u je sutra rođ pa si je zaželio da idemo nas 3 u Rastoke....tako da mu, iako sam ga nagovarala, moram ispuniti želju...Naravno i nama to otpada ako je kiša, a nije baš neko vrijeme za sutra....tako da sljedeći put kada bude druženje, pokušati ćemo se uklopiti....
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 21.5.2010 10:57:27
|
|
|
|
Wukovarka
|
Vrijeme nam baš ne ide u prilog Ne znam cure....meni već smješno ovo natezanje hoče - neče. Danas i tokom noći će sigurno biti kiše, stoga dekice na travi ne dolaze u obzir, a da ne pričam koliko će blata još biti na igralištu. Ja sam ovak dan pred druženje službeno za mercator, a roštilj ćemo obaviti za sunčanih dana...ak ja još budem čitava Odlučite...ja pratim večinu.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2010 11:46:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2010 14:12:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 21.5.2010 14:44:39
|
|
|
|
lelo
|
ajme cure stvarno nam vrijeme nejde u prilog. di bumo se onda našle u merkatoru ili na kišnom bundeku.
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 21.5.2010 14:45:25
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Evo cure karta kupljena Vidimo se sutraaa Vodi li netko muža da ovaj moj nesretnik ne mora sam lunjati okolo,jer sam sigurna da neće uživati sam s nama babama i djecom bu mu došao kolega.
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2010 14:46:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 21.5.2010 15:38:30
|
|
|
|
tikica_69
|
Pa kako stvari stoje, Bundek ce izgleda izvisiti
|
|
RE: Jesmo za druženje uz roštilj? :) 21.5.2010 16:17:08
|
|
|
|
Wukovarka
|
Dajte cure da se dogovorimo. Mislim da nema smisla forsirati, vrijeme je koma, a i baš mi se ne bježi po bundeku bs kiše. Cvrči je do 11 u Mercatoru, a i ja ću se potruditi biti tamo tada. Igraonica je velika, malo ćemo se isčavrljati, djeca poigrati. Kak je, tak je....vremenom ne možemo upravljati
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!