Izzie -> Najmama (4.5.2010 16:23:22)
|
Majke moje, evo mališa napokon spava, pa sam ulovila malo vremena i nakon dugo vremena, malo prosurfala po internetu. Živjelo spavanje! To su mi u zadnje vrijeme postali trenuci odmora hehe. Ja imam mališana od 4 mjeseca, i moram priznati da nisam zamišljala da će biti tako teško biti mama. Ne spavam, ne jedem što želim, stvarno ima puno žrtve, ali…sve to on nadoknadi jednim malim osmjehom, ili zagrljajem koji mi daje energiju za cijeli dan. Čini mi se da mi se cijeli dan svodi na presvlačenje, uspavljivanje, kupanje, te vrijeme za masažu mališanca. Da, mi majke smo stvarno u radnom odnosu 24 sata dnevno. Uglavnom, ne mogu vam dočarati svoje oduševljenje kad sam danas naletjela na jednu stranicu, za koju sam imala osjećaj kao da je rađena baš za mene..hehe. Uglavnom, naišla sam na natječaj kojim se odaje priznanje najvažnijem i najtežem zadatku žene – biti majkom! Uglavnom stranica mi je preslatka, i baš me raznježila (to su valjda ti majčinski hormoni koji divljaju u meni hehe). Ugl, kliknite na www.24satamama.com pa se uvjerite i same. Natječaj traje do 30. svibnja 2010. godine. Sve zainteresirane majke s djecom u dobi do 5 godina imaju priliku opisati omiljene trenutke dana sa svojim mališanima i imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade. Prijavite see! Ja jesam! Možda budem naj mama hehehe
|
|
|
|