njanja -> RE: ulaskom im dopuštamo SVE?????? (5.5.2010 9:46:43)
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Iskreno nemam pojma šta piše na tom papiru,ali što se mene tiče za klistir ne bi ni ja pitala. Uopće ne razumijem tu pompu oko klistira?! Došao si donijeti na svijet dijete i to po mogućnosti da se rodi što lakše i zdravo. Ne razumijem RODE i sl. koje su od malo neugode napravile cijeli cirkus. slažem se....da bi stvar bila bolja, klistir nikako nije neugodan, često kažem da bi svakih 5-6 dana da mi je doma klistir da se očistim kako treba....zato mi je totalno glupo kada se raspravlja o tome : ja ne želim klistir... Što se ostaloga tiče, često kažu (Ri rodilište), mu nudimo ovo, mi nudimo ono, rodilište prijatelj djece, ima kada, stolčić, a zapravo niš ne možeš birati.Ja sa zadkom, visokim tlakom, puknutim vodenjakom, bez trudova (na početku) i s janom visoko u trbuhu, stalno sma pitala kad ću na carski, a oni su mi govorili: gospođo, mi brinemo o vašem djetu....Do smaog kraja svi su pričali kako ne mogu napipati nogice i guzu, dakle nema šanse da se jan spusti, trudovi kratki i neredoviti, oni me dripaju za ništa i kada je prošlo 11 h od puknuća vodenjaka su me odveli na carski jer je njima valjda istekao rok statistički po kojem su mogli ići na carski da se opravdaju....i to sve s VEZOM....Kaže mi moj gin-da nisam imala nikog poznatog da bi me i duže maltretirali.....Dakle-istina je oni mogu sve, a najbolje od svega, koliko god majka intuititvno osijeća da treba drugačije-vjeruje doktorima jer su doktori.... S druge strane znam za slučajeve (priče iz rašaone) gdje ženama pukne vodenjak i nemaju trudove i čekaju cijelu noć u autu dojeći starije dijete kako bi potakle dojenjem trudove i onda kada ih nagovore da uđu u rodilište-one odbijaju klistir, drip i slično jer kao sve mora biti prirodno.....Ni to mi nije normalno... tako da sa ovim potpisvanjem nisma ni sama pametna kakvo mi je mišljenje [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|