|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Surogat majka
5.5.2010 16:22:53   
Domy
Drage moje nisam znala gdje stavit ovu temu..ako griješim neka me moderatori isprave..
Zanima me vaše mišljenje o surogat majci..
Evo naprimjer mojoj starijoj sestri su rekli da nemože nikad postat majkom..A znate i sami koliko treba čekat i kakvi su kriteriji za posvojenje..
Da je zakonom kod nas ovo regulirano zaista bi postala svojoj sestri surogat majka i podarila bi joj malenog anđela da uživa u njemu u svakom danu njegova života..Jer znam da joj je to največa želja..Zaista sam jako tužna kad netko sa toliko želje i ljubavi želi imatu djecu a nemožeuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Domy -- 5.5.2010 16:30:50 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Surogat majka
5.5.2010 16:31:26   
bfamily
Svaka ti čast! Vidi se da zaista voliš svoju seku. Život nije pravedan, i užasno je kad tako nešto čuješ, znati da nikad nećeš osjetiti micanje svog djeteta u trbuhu.....nemogu ni zamisliti.
Trenutno sve što možeš napraviti je biti joj rame za plakanje, prijateljica...

Što se tiče surogat majki, voljela bi da je to moguće kod nas iako mislim da bi dosta ljudi to zloupotrijebilo.

Naša curica Enola stigla nam je 07.08.2006.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 2
5.5.2010 16:34:06   
cuba
Mislim da je jako lipo nekome pomoci na taj nacin i upotpuniti zivot sa user posted image  ali osobno nikad ne bi mogla user posted image  nositi bebaca pod srcem i onda ga dati iako je to sve vec unaprijed dogovoreno i psihicki se pripremis da to nije tvoje dijete..

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu bfamily)
Neposredna veza do poruke: 3
5.5.2010 16:36:33   
Thea
http://www.ringeraja.hr/forum/surogat-majka/m_486628/mpage_1/tm.htm#487095

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 4
5.5.2010 18:39:47   
uciteljica
Domy svaka ti čast. Zaista ti se divim, ali iskreno. Ja ne bih nikada to mogla.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 5
5.5.2010 19:11:23   
natalijax
i ja ti se isto divim,al nebi ni ja mogla sad sam sva protrnilauser posted image user posted image user posted image od same pomisli da se moram odvojit od djeteta

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 6
5.5.2010 21:20:25   
Viky
Jako si plemenita i vidi se da zaista voliš svoju sestru.Iskreno,ne znam da li bi to mogla,ali divim se svakome poput tebe tko bi to napravio iz plemenitih razloga.

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 7
5.5.2010 22:00:31   
anuska08
Svaka čast! Mislim da to bi vrlo malo žena moglo! Ne mogu zamisliti kako bi se osjećala kada bi morala nakon što je jedno biće user posted image raslo u meni dati ga nekoj drugoj osobi!user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 8
6.5.2010 7:58:54   
anonno17
domy svaka čast mislim da je to lijepa gesta tvojoj sestri i da zaista trebaš imati srce veliko da to učiniš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 9
6.5.2010 10:56:07   
Bebys
surogat majka...svakome bi bila...svakome...
jer jajasce i sperma su od pravih roditelja...ja samo nosim djete 9 mj. znaci preko mene dolazi na zivot...kao inkubator to je surogat majka...i bila bi SVAKOME KOME TREBA...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 10
8.5.2010 11:04:35   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: natalijax

i ja ti se isto divim,al nebi ni ja mogla sad sam sva protrnilauser posted image user posted image user posted image od same pomisli da se moram odvojit od djeteta

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 11
8.5.2010 11:05:46   
leilany
domyuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 12
8.5.2010 11:18:50   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!