nina0901 -> RE: teta čuvalica (17.8.2012 22:52:15)
|
Kako pronaći odgovarajuću skrb za vaše dijete? Koliko moram platiti dadilji? Što je točno posao dadilje? Koja pitanja da postavim na intervjuu osim osnovnih? Kako ću znati dali je ta osoba prava za mene i moje dijete? "Moja-dadilja" je nova stranica za međusobnu povezanost između dadilja i roditelja. Mjesto gdje možete razmjenjivati ideje, misli, informacije i savjete sa drugima. Mjesto da saznate ama baš sve što ste htjeli znati vezano za posao dadilje, ili kako postati dadilja. Sve što ste htjeli znati o njima, a niste se usudili pitati...tu je. Saznaj te nešto novo, poslušajte savjet drugih, nemoj te učiti na svojim greškama, jer neće ju biti vaše. Dadilja nije samo posao koji se odradi u određenom vremenu, ona/on ulazi u vašu privatnost,intimnost i postaje ravnopravni član vaše obitelji. Postanite član, pozovite prijatelje i budite u trendu i novostima vezano za posao dadilje. Slobodno možete ostavljati i svoje oglase u ponudi i potražnji dadilja, kao i domačica, njegovateljica..i sl. "Moja-dadilja" razumije teškoću i borbu s kojom se suočavate kada želite naći dobru skrb i uslugu za svoju obitelj, sebe i vaš dom. http://www.facebook.com/MojaDadilja
|
|
|
|