Duve -> RE: Mrze li nas u vrtiću?? (6.5.2010 15:15:11)
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: Bebys boze moj kako sve dodje na svoje... sto hocu reci... popljuvase me jucer upravo radi vrtica i OVAKVIH STVARI... e pa eto sada vidite...nema veze njihova naobrazba...ako je covjek...u glavi...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Nije mjesto da sad tu o tome raspravljamo, ti si rekla da su djeca u vrtiću neodgojena. Te tete imaju sreće da ih netko nije zadavio. slažem se...i uvijek ću stati u obranu vrtića i teta...na žalost, ove tete su izuzetak, ali i na sreću jer to znaći da su u manjini....Ti si se postavila po defaultu da su djeca koja idu u vrtić neodgojena i time uvrijedila sve roditelje koja nemaju priliku da ostaju doma s jecom jer moraju raditi, a nemaju baka i deda servis....Zato, DA- ja hoću raspravljati koliko god hoćeš o vrtiću jer ja iskustva s vrtićem imam, a ti bebys nemaš Slažem se, i kako možda vrtić ima svoje mane (ali u većem slučaju prednosti), tako ima i mana odgajanje djeteta samo od strane roditelja i baka i sl.
|
|
|
|