Gogule -> šta kad vam se teta ne sviđa (6.5.2010 21:56:55)
|
evo ovako da krenem tjedan prije događaja. U razgovoru s tetom (uvijek joj se žuri ali onako nepristojno se okrene) btw. znam ja da se ne bi smjelo pričati s tetama ali ovdje nema određenog dana za npr.informacije što smo imali u starom vrtiću.,... pitam da li je jeo, da li je spavao... teško odgovara i onda sam joj rekla da je Roko dijete koje ne priča o događajima u vrtiću, kad ga pitam kako je bilo kaže super, šta su radili.. igrali se, šta su jeli, uvijek je juha i meso [sm=zmeden.gif] prošli tjedan... pokupio ga mm i došli su doma, kaže mm reci mami šta se desilo danas i dijete propričalo : pratio je prijatelja i stao je na tanjur i ovaj se razbio.teta mu je rekla da više ne dolazi u vrtić, a to ga je jako pogodilo jer on je dijete koje obožava vrtić i plače kad ne ide. Pitala mm, on kaže bila je druga teta, samo je rekla da je razbio tanjur ali da ona nezna detalje.OK, mislim si ja idem ja sutra po njega čim sam došla na vrata ona onako Roko je jučer razbio tanjur, ja kažem da rekao mi je , pa ako je važno dajte pa ćemo zalijepiti.(I jesmo)ona: je jako je važno jer im je to za igru. HALLLLOOOOOO šta se djeca igraju sa glinenim tanjurima , pa donijet ću vam ja plastične..ja: a šta da je on razrezao nogicu? ma nebi pa mi pazimo? to je njen odgovor. ne kužim ju? para mi je krenula na uši pa sam ju onda pitala kako mi je rekao da mu je rekla da više ne dolazi u vrtić, a ona kaže ma to sam mu rekla da se malo zamisli jer znam koliko voli vrtić i da pazi kuda staje, a ja : pa šta ako već imaju takve tanjure on stoji na podu? pa neka od curica ga je ostavila... Molim vas lijepo, šta su to odgovori od tete u vrtiću??????? znam da sam sad malo zakomplicirala ali nadam se da ćete shvatiti bit. ovaj tjedan...idu na izlet... znam onako u podsvijesti da djeca do 5 godina nemogu ići , no ipak mislim si pitat ću. i naravno mm naleti na tu "DRAGU" tetu i pita, a ona mu se cinično nasmije i kaže nemože. pita mm a zašto? (a znao je da je vjerojatno razlog 5 god, a samo naš Roko i još dvoje nemaju 5, ostali su školarci u 9 mjesecu) a ona pa nema 5 godina. samo ti njeni nastupi nam uopće ne idu u glavu, taj ton kojim ona odgovara ..neznam... jučer se je zaigrao i popišao je gaće dok je došao do kupaonice ( to se zna desiti jer uvijek čeka zadnji tren pa malo krene) i pitala ga je jel ima rezervu a on je rekao da nema i dala mu je od prijatelja. Hej pa mogla si pogledati u njegovu kutiju i vidjeti da ima sve duplo. MM je rekla da je Roko rekao da nema i ona nije provjeravala....... sutra samo zbog nje predajem opet u drugi vrtić za upis mada tko zna i ako ga uspijem prebaciti da li će biti neka još gora, Roko kada ga pitam kaže da su obe tete dobre pa nisam pametna da li mi to preuveličavamo??
|
|
|
|