Thea -> RE: ....neredi..... (7.5.2010 9:49:09)
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Gledala sam video i smrzla se. Ti tipovi koji sebe nazivaju navijačima su čisti nasilnici,i sve najgore epitete slobodno dodajte kojih se možete sjetiti.. To nije sport i ako hrvatski zakon ne može riješiti problem divljanja treba zabraniti igranje nogometa pred publikom. Tacherica je to jako lijepo riješila. Treba hitno promijeniti zakon o maloljetnicima jer je problem u onoj glup:či Kosorici koja je donijela zakon da maloljetniic mogu što hoće,a njih se ne smije ni pogledati. Roditelje maloljetnih prijetstupnika bi strpala u zatvore da odrade štetu koju su im dječica napravila po automobilima,tramvajima,stadionima... Punoljetni bi odradili dug u zatvoru. Dala bi zatvore u privatne ruke,pa bi lijepo zaposlila pola hrvatskih nezaposlenih što u gradnji zatvora(barem imamo nenaseljenih otoka),što kao zatvorski čuvari... uvela bi red za 5 godina. I da policiji bi definitivno dala veće ovlasti. Jeste li vi gledali onu grupu(s onim debelim maj_munom)kako u čoporu napadaju jednog čuvara i šuta ga nogom u leđa)?? Jer čovjek radi svoj posao?? Takve bi pendrečila dok im ne bi promijenila osobni opis pa bi vidjeli šta je prekoračenje ovlasti.. I ne uopće mi nije žao onog navijača.. Sorry na dužini,ali plaćamo policiju koja ne smije obraniti sebe,a kamoli nas zbog smijurije od zakona. kada je utakmica horde "navijača"vitlaju boce u prozore i divljaju po autima...Takva zemlja mi zbilja ne treba.. Potpisujem cvrči... A i dala bi da Dinamo iliti hrv.reprezentacija igra dvije godine bez navijača ne utakmicama pa bi možda im došlo iz dupeta u glavu...
|
|
|
|