pula25 -> RE: upisi u jaslice PULA (13.5.2010 12:11:28)
|
Evo i mene sa nekim informacijama i nekim pitanjima [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Upisi će početi negdje u toku idućeg tjedna, neznaju jer čekaju službeni dokument od grada pule o svim ovim promjenama što su donjeli. Po novom, za djecu koja se upisuju po prvi puta upisuju se na jednom mjestu neovisno radi li se o državnom ili privatnom vrtiću / jaslicama. Cijene će sada "navodno" biti jednake tu i tamo. Kod upisa se naznači u koji vrtić bi roditelji željieli upisati djete i o adresi tog vrtića ovisi gdje ćete ići predati papire. Upisi će biti centralizirani a odvijat će se na 3 adrese: kod škole veruda, monte zaro i rizzijeva. Još sam čula da su prošle godine upisivali isključivo djecu koja su do 1.9 navršila godinu dana i nisu više u pelenama [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]? Ali kaže teta da se ove godine nešto mjenjalo ali još nije dobila pismeno šta i kako, i u biti svi čekamo taj dopis... najbolje nazvati ili prošetati do njih u toku idučeg tjedna. Djeca do 3 godine spadaju u jaslice a nakon toga u vrtić, s tima da su oni od 1 do 2 godine mlađa jaslička skupina a oni od 2 do 3 starija. E sad što mene zanima: ima li tko kakva saznanja kakve su jaslice Izvor na verudi, kakve su tete i to ili možda ima netko koje druge jaslice za preporučiti. Čula sam pohvale za cipeliće (oni su privatni vrtić, ali ako sada cijene budu iste....???) Još me zanima znate li je li istina da su u državne vrtiće mora donjeti ili extra platiti za toaletni papir i šta sve još traže. I posljednje - dokumentacija: rodni list djeteta, potvrde o prebivalištu roditelja (a šta ako roditeljima nije ista adresa?), dd nemamo pravo, što još? Hvala hvala hvala ....
|
|
|
|