Bellarina -> RE: Žene pomoraca (3.2.2015 18:04:42)
|
Pozdrav cure! Drago mi je da vidim da ima jos aktivnih na ovu temu.. [sm=zz_wavespin.gif] Nova sam u svemu ovome,,ne samo forumu, nego i zivotu kao zena pomorca i kao buduca majka.. Nakon 2god pokusavanja, napokon nam je uspilo i ostala sam noseca [sm=bravo.gif].. i k tome, nedavno smo primili email u kojem su moga muza prihvatili da odradi asistenturu na cruiseru,,ide kroz 3ci misec.. Radi teske financijske situacije smo se uopce odlucili na to da odradi brevete i ode na brod.. U meduvremenu, radi istih razloga smo se i vratili roditeljima.. Medutim, kako ni nasi roditelji nisu bas u mogucnosti da nam daju bolje, sada spavamo odvojeno svak u svoje matere. Jako mi tesko pada to sta zadnje misece prije njegovog odlaska provodimo odvojeno, a jos k tome ga nece bit 8 miseci,,nece biti tu na porodu, vec ce se vratit 2miseca nakon... Nisam nikad zamisljala zivot s pomorcem jer takav zivot nisam iskreno ni tila za sebe,,al znam da je sada tako i da se na to triba prilagodit... Malo sam bez volje ostala radi svega toga pa i neimastine pa mi je tesko pokrenit se i bravit se s necin..imate li savjeta za mene novo pecenu?? [sm=zmeden2.gif][sm=zmeden2.gif]
|
|
|
|