Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ...nase putovanje... 10.5.2010 15:57:39
|
|
|
|
leilany
|
ma jok zuumberak zeleni sve je dobro kaj se dobro svrsi e da...rostilj je bil njama njama...inace mm voli jest sve hladno,pa se on fino napapao,a ja sam doma jela tak da nisam bila gladna...pila sam si kavicu sa fjendicom... p.s. a da vam ne kazem da smo mi dosli sa gornje strane na nininu cestu...al kaj dudeki znaju.... i ninin muz nas je vidio al nije znao da imamo rijecke tablice na autu ..ziher si je mislio;a vidi budala iz rijeke zalutali po prasini i divljini
|
|
RE: ...nase putovanje... 10.5.2010 15:59:46
|
|
|
|
ninolina
|
ma ne draga mi smo vas vidli na staroj karlovačkoj ali mi krenuli za vama na breg tam gdi ste krivo skrenuli ali za ubuduće znaš...i da bar se tm nanjamao...ja mislim da je pa nebi nas muljao da je bilo fino a jesmo ludače...to ti je tvoja natasha
|
|
RE: ...nase putovanje... 10.5.2010 16:04:01
|
|
|
|
leilany
|
ma kaj bi muljao jbte....pa si vidla kolko je pojeo...bio siroce gladan ko vuk ma drugi put nebu isla natasha s nama pa bumo dosli bez ovih skoro 5 sati zakasnjenja
|
|
RE: ...nase putovanje... 10.5.2010 16:07:27
|
|
|
|
ninolina
|
he he nisam mu ja brojala..... samo nek se on najeo...a drugi put nema kašnjenja ni natashe
|
|
RE: ...nase putovanje... 10.5.2010 20:09:02
|
|
|
|
BUMBIKA
|
E jesam se sad nasmijala Bitno da ste se vvi dobro proveli
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!