|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar " Anđeli "
15.10.2008 9:32:00   
sanjalica
IZVORNA PORUKA: koka

bOK  evo nas opet....cura spava user posted image , ja doručkujem i čekam da zatraži sisu user posted image

zašto bi ti doručkovala, a ona ne ?!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 301
15.10.2008 9:35:06   
tiha
tesko ti je bas plavu dobit ja imam crveni pigment i vec 8 godina se farbam i sad se tako stalno farbam samo nekad malo vise smedih pa onda vise plavih i tako pa sam plava ali prvi puta sam si blajhala 3 puta kosu u tjedan dana za svatove i na kraju se u smedu ofarbala i 3 puta dnevno prala kosu da se malo ispere i dobila neku vise maslinastuuser posted image ali boja je bila za bogove na slikama plava a vani maslinastauser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 302
   [Obrisani korisnik]
15.10.2008 9:40:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu sanjalica)
  Neposredna veza do poruke: 303
15.10.2008 9:42:21   
koka
user posted image onda ni ja nisam baš dobrica user posted image user posted image user posted image , a tako simpa izgledam user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 304
15.10.2008 9:43:47   
sanjalica
koka ... možda je problem u pivu ?!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 305
15.10.2008 9:44:22   
koka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko zna

Neposredna veza do poruke: 306
15.10.2008 9:45:21   
koka
eto ga sad budi pametan, jela je u 6 i 30 i zaspala oko 8 dok smo bile na kaviciuser posted image ....

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 307
15.10.2008 9:47:06   
sanjalica
pametna cura user posted image
dala mami pauzu za kavu ....

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 308
15.10.2008 9:47:57   
Ira_
Moje malo user posted image  je zaspalo u 20:30,  probudila se u 6 ujutro. Sada opet pajki, iako bih voljela da sam je mogla dojiti, sada kažem blažena bočica i Hipp !

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 309
15.10.2008 9:49:56   
sanjalica
dakle ... povlačim pitanje o spavanju: sada spavaju cijelu noć (iako su ranoranioci) ... ja sam ipak za dojenje....

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 310
15.10.2008 9:51:22   
tiha
ja sam dojila ali hipp je bio obavezan morala je imati dohranu ujutro i navecer pa je spavala cijelu noc od pocetkauser posted image ....

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 311
15.10.2008 9:54:48   
koka
Ja sam za dojenje  , al bože moj one koje ne mogu moraju biti nekako nagrađene, pa barem spavanjem user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 312
15.10.2008 9:55:33   
Ira_
IZVORNA PORUKA: sanjalica

dakle ... povlačim pitanje o spavanju: sada spavaju cijelu noć (iako su ranoranioci) ... ja sam ipak za dojenje....

Možeš ti biti za dojenje koliko hoćeš, ali u svakom slučaju ne dojenje ne treba osuđivati. Ipak ne znaš iz kojih razloga netko ne doji. Ja recimo sam od šoka izgubila momentalno mlijeko !

Neposredna veza do poruke: 313
15.10.2008 9:56:36   
Puli
mi spavamo s jednim buđenjem oko 5 kad se cica tražiuser posted image
ali s obzirom da zaspi oko 19.30 može se reći da spava cijelu noćuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 314
15.10.2008 9:57:49   
mirna
Bok curke, kako ste?

Moram prvo nešto napraviti, pa ću se onda družiti s vama...user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 315
15.10.2008 9:58:04   
sanjalica
ne osuđujem, draga nedojenje... samo sam izrazila svoje opredjeljenje...
naravno da svatko ima svoje razloge - od odluke do primoranosti...
ne bih voljela da se netko nađe povrijeđen radi krive interpretacije moje izjave...

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 316
15.10.2008 9:59:50   
koka
IZVORNA PORUKA: Ira_

Možeš ti biti za dojenje koliko hoćeš, ali u svakom slučaju ne dojenje ne treba osuđivati. Ipak ne znaš iz kojih razloga netko ne doji. Ja recimo sam od šoka izgubila momentalno mlijeko !
Nemoj se ljutiti draga Ira user posted image user posted image user posted image , nitko tu nikoga ne osuđuje.... Nemoj mi biti ljuta , evo ti jedna velika  user posted image   user posted image   user posted image

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 317
15.10.2008 10:00:50   
Ira_

ne bih voljela da se netko nađe povrijeđen radi krive interpretacije moje izjave...

Ja se osobno nisam našla uvrjeđenomuser posted image , nego samo na tvoju konstataciju dajem svoj odgovor. U svakom slučaju, žene koje mogu dojiti je šteta što to ne čine. Ali svatko zna svoje najbolje!

Neposredna veza do poruke: 318
   [Obrisani korisnik]
15.10.2008 10:01:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 319
15.10.2008 10:02:52   
Ira_
IZVORNA PORUKA: koka

Nemoj se ljutiti draga Ira user posted image user posted image user posted image , nitko tu nikoga ne osuđuje.... Nemoj mi biti ljuta , evo ti jedna velika  user posted image   user posted image   user posted image

Koka nemam se zašto ljutiti, pa svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoje stavove. Pa nije vrag da živimo u kamenome dobu! I ja Vama šaljem puno user posted image !!!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 320
15.10.2008 10:04:39   
Ira_
Uostalom ovo nije mjesto za takve rasprave, za to postoji drugo mjesto ( gdje caruje drugarstvo, gdje ... ) ako se sjećate Branko kockica !!!

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 321
15.10.2008 10:04:50   
sanjalica

Ja se osobno nisam našla uvrjeđenomuser posted image , nego samo na tvoju konstataciju dajem svoj odgovor. U svakom slučaju, žene koje mogu dojiti je šteta što to ne čine. Ali svatko zna svoje najbolje!

nije mi niti bila namjera da bilo koga uvrijedim ... niti osuđujem... i tko može, a to ne čini - to je odluka majke... jer je to njeno tijelo i njeno dijete...
izbjegavam osuđivati bilo kakve situacije - od dojenja, pa do odgoja......

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 322
15.10.2008 10:05:45   
koka
Ja sam jednom baš tu bila pričala nešto o dojenju pa se naka cura malo uvrijedila...a nije mi bila namjera...tako bolje spriječiti nego liječitiuser posted image

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 323
15.10.2008 10:06:42   
koka
Ajmo promjeniti temu user posted image user posted image user posted image , sta se radi danas?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 324
15.10.2008 10:07:58   
Ira_
Nema se tko šta nalaziti uvrjeđen niti ljut. Koliko ja znam ovdje smo da se družimo, razmjenjujemo iskustva, suze, smjeh. Nitko nije ovdje da nekoga povrjedi ( slučajno ili namjerno )

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!