Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:11:43
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: troubled iron kid dora istražuje bratz kaže da idu tim redom idu... idu ... ja provjerila na vrijeme
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:11:45
|
|
|
|
koka
|
Ja sam mu promjenila kanal bez da skuži , sad gleda Pluta i Minnie . Ti agresivni crtići čudno djeluju na njega
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:13:12
|
|
|
|
sanjalica
|
joj koka, ja imam dvojicu na koje čudno djeluju...... zamisli kad počnu isprobavati borilačke vještine jedan na drugom
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:14:17
|
|
|
|
troubled
|
ja sve do lani nisam dozvolila nikakvu agresivu..... sjećam se kad je krenuo yugi-oh... pogledala s njom prvu epizodu, ja se zgrozila i zabranila - bila joj je to prva zabrana.... bila je zbunjena, ali je poštovala zabranu srećom pa danas zbilja ima i lijepih, nenasilnih crtića
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:14:58
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: troubled sanjalice, podsjeti me? znatiželjna sam
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:16:52
|
|
|
|
sanjalica
|
ima.. i drago mi je pa njihovo gledanje završi sa Dorom, pa onda malo sredi dojmove od ovih prije.... postoji, međutim, jedna jedina dobra stvar koju sam našla u ovim agresivnim crtićima... jako je naglašena i prikazano kao jako važno prijateljstvo kod ovih "pozitivaca"
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:17:33
|
|
|
|
koka
|
Moj Rokić odmah počinje kao i plaši djecu ....
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:19:15
|
|
|
|
koka
|
Moj Roko jepremali da bi na taj crtić tako gledao...njemu je bitno da postoji dobar i zao , i da dobri pobjeđuju
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:19:21
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: troubled IZVORNA PORUKA: troubled sanjalice, podsjeti me? znatiželjna sam na temi "poslije kontracepcije".... dobila sam jučer zeleno svijetlo od sručne osobe !!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:20:40
|
|
|
|
koka
|
sanjalice znači možemo očekivati još jednu sretnu .. Evo ti puno pa da ti se i ostvari ta želja
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:22:58
|
|
|
|
sanjalica
|
hvala ti koka.... joj .... da si me vidjela jučer.... kako me je bilo strah.... a sad sam (a ako bude sreće uskoro ću zaista izgledati ko slonica )
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:23:58
|
|
|
|
troubled
|
bravo za zeleno svjetlo neka ti čekanje ne bude predugo
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:24:49
|
|
|
|
sanjalica
|
nadam se da neće
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:26:20
|
|
|
|
troubled
|
što se djece tiče....istina je da oni gledaju crtiće na posve drukčiji način od nas.... važno da je naglašeno tko je dobar, a tko nije... sve oni to prerade na pravi način u svojim glavicama a još nisam vidjela da su napravili toliko okrutan crtić kao što je bajka ivica i marica.... pa opet, koliko god odraslima za zgražanje, djeca je dožive sasvim drukčije
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:31:23
|
|
|
|
sanjalica
|
kad smo već kod agresivnih crtića... ne mogu ne prokomentirati i ovo (oprostite što će neke stvari biti doslovno citirane).... jučer slučajno prebacimo navečer prije dnevnika na novu... a tamo neka naša serija (koju ne gledam, pa ne znam ni kako se zove)... a ono ženska objašnjava na lijepom i svima razumljivom jeziku: "to se dogodilo kada si ti kao razjareni bik svršavao u mene dok smo se ševili... pa je tvoj sper. stigao do moje... pa u tri p.m. i sve ostalo..... ja zbunjena... moje veliko djete zbunjeno... gledamo jedno u drugo... ja se toliko izgubila da nisam uspjela ni prebaciti kanal.... mislim... nisam ni ja nevinašce, ali......
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:32:39
|
|
|
|
troubled
|
zbilja je katastrofa što se sve može vidjeti i čuti u vrijeme dok su djeca budna.... bez ikakvog kriterija....
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:34:59
|
|
|
|
sanjalica
|
da... ali zato iste te tv kuće puste komedije, pa čak i bajke u neko doba... recimo oko 22 sata
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:37:01
|
|
|
|
troubled
|
istina je... ali ajmo na ljepše teme.... tražim neke sličice za novu temu.... danas je na RR sretan dan
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:40:11
|
|
|
|
sanjalica
|
ja zabrazdim svaki put kad se nasekiram.... oprostite molim.... ali sam i dalje happy (a glede sretnog dana na RR - obilježava li se nešto ili ?)
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:41:57
|
|
|
|
troubled
|
aha.....ček malo, vidjet ćeš
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:42:57
|
|
|
|
sanjalica
|
ja sam nestrpljiva........
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:43:25
|
|
|
|
koka
|
Evo me morala proraditi teta sisa ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:43:58
|
|
|
|
koka
|
šta sam propustila
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:44:41
|
|
|
|
sanjalica
|
bravo za Milića... to joj je glavni zadatak
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 18.10.2008 7:48:21
|
|
|
|
troubled
|
eno cure, nova tema
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!