Maki -> RE: Caffe bar " Anđeli " (21.10.2008 7:20:20)
|
Hej cure drage. Ja se jos nisam vratio kuci, a cesto k vama dolazim s nekim posebnim muzickim zeljama, pa tako i ovaj put. Mojoj zenici je danas rodjendan, a posto ja ne mogu biti s njom vjerujem da ce biti posebno tuzna danas. Stoga bih vas molio da jos pokusate barem malo uljepsati dan jednim SMS-om na 098/615577. (Vi koje citate ovo potsjetite i one koje kasnije dodju, a neda im se citati 5 stranica unatrag.) Ovo saljem iz japanskog ureda gdje je veza katastrofalno spora pa necu slati drugu poruku nego odmah gasim explorer. PS. Ne znate otkud vam njen broj. (A vjerovatno znate o kome pricam). Svasta mi se ovdje izdogadjalo otkako ste promjenile kafic i otkako ne dolazim na Raju. Bilo je poplava, bankomat mi pojeo jedinu karticu, crko mi je laptop (kao glavno sredstvo rada), glavni mehanicar je kod kuce u Maleziji vec 10 dana i ne javlja se na mobitel, a o njemu ovisim, sefovi me na pustaju kuci iako mislim da sam trebao otici vec u subotu i tako svasta nesto. Piggy, imam nesto za tebe. Volio bih kada bi ovo procitale barem: Mirna, Koka, Piggy, Fiona, Vukovarka, Ruza, Puli, Krky, Bozica, Sanjalica, Troubled... ma sad sto :) Hvala puno cure.
|
|
|
|