Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 12:49:32
|
|
|
|
tiha
|
nasla sam u kuhajmo zajedno papa odo
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 12:52:40
|
|
|
|
sanjalica
|
ja kuham juhicu od korabice ....
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.10.2008 12:55:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 12:56:51
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: lilivana
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 12:57:14
|
|
|
|
Puli
|
Jednostavan i brz recept je korabica s mrkvom i krumpirom : korabicu oguliti i narezati na stapice, isto tako i mrkvu, krumpir na kockice. Prodinstati malu glavicu luka na maslinovom ulju, dodati po zelji jedan zgnjeceni rezanj cesnjaka, mrkvu rezanu na stapice, blago posoliti i ostaviti da se dinsta na laganoj vatri oko 5-10 minuta, po potrebi dodati malo vode. Nakon toga dodati korabicu i krumpir, podliti s malo tekucine, dinstati dok ne omeksa (nekih 15-20 minuta) i onda posoliti i po zelji dodati zacinske trave po izboru (persin, celer, bosiljak). Na ovo jelo se moze dodati po zelji i koji zgnjeceni pelat umjesto dodavanja tekucine (vode ili juhe).
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 12:59:35
|
|
|
|
Puli
|
zvrkić ja sam ti lijena kuharica pa za mesnu štrucu kupim fant za kosani odrezak a u štucu stavim tvrdo kuhana jaja
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:03:33
|
|
|
|
sanjalica
|
Zvrkice, kako ti praviš štrucu ? moji isto vole mljeveno.... hajde podijeli s nama ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:04:28
|
|
|
|
ZVRK
|
sam mislila da imaš nešto (meni)novo.ja naravno sve sama začinim i uz jaja(klasično) znam stavljati i manje cijela šampinjone pa sve to sa umakom od šampinjona....
|
|
[Obrisani korisnik] 21.10.2008 13:06:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:06:27
|
|
|
|
troubled
|
citirat ću paulu, pitanje je bilo, kakav ti je ručak? FANTASTIČAN!!!! bravo zvrkice i hvala za recept
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:08:02
|
|
|
|
mamavlatkica
|
cure ma vi ste pukle , ja svaki puta ogladnim nakon jajae , tu mi servirate sve neke fine delicije a ja kao na dijeti ( da ne bi ) . Ja dana nisam ništa kuhala jan-renato i ja bili vani do malo prije , ima od jučer mahune pečene u pećnici . Eto to vam je za sada sve " tako mi mlijeka u prahu kidam na lijevo ili na desno , ma nema veze kidam ja " Odoh pit kavicu i odmarati , šaljem vam velike puse.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:09:58
|
|
|
|
sanjalica
|
bravo zvrkice i hvala za recept [/quote] koji sam recept propustila ??? sram vas bilo ... dijelite recepte bez mene ......
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:10:23
|
|
|
|
scarlet
|
Bok cure! Vidim da pišete o hrani , fino izgledaju te mesne štruce haha, kad ju ja radim stavim sitno nasjeckani luk, malo češnjaka, začina, volim pomiješati pola mesa pola sojinih ljuskica i tvrdo kuhana jaja. Od danas moram više diejtalno tako da je na meniju kelj i piletina na žaru
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:10:57
|
|
|
|
troubled
|
zvrkiću, ne znam kako radiš strucu da vidim ima li razlike.... ali znam da je i moja super ja u svoju na primjer stavljam dosta sira...dragi u svoju ne stavlja... i njegova je dobra, a ima razlika u receptima
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:11:28
|
|
|
|
maja
|
opa o hrani se priča Ja danas imam malo "svečaniji ručak" pureća prsa na bla bla način, zelena salata, makaroni (trebali bi njoki uz to ali MM ne voli, a meni se neda raditi )
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:12:58
|
|
|
|
troubled
|
bla bla način? a recept?
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:13:50
|
|
|
|
scarlet
|
joj maja baš fino sad sam tek ogladnila
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.10.2008 13:14:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:16:34
|
|
|
|
maja
|
haha, znala sam da će me netko pitat za bla bla, haha to sam napisala zato što ne znam kako se zove inače BLA BLA PURETINA puretinu namazati jednu stranu sa vegetom, drugu da paprom, ispeći dok ne porumeni izvaditi van i namazati sa senfom na ulje dodati vodu, brašno i vrhnje za kuhanje, vratiti meso, dodati krastavce narezane na kolutiće i ostaviti 10 minuta da prokuha.
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:17:38
|
|
|
|
troubled
|
svježi ili kiseli kukumari?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.10.2008 13:17:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:18:51
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: troubled svježi ili kiseli kukumari? pa valjda kiseli
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:19:27
|
|
|
|
maja
|
ma kiseli kiseli, kako bi to izgledalo sa svježima
|
|
|
|
RE: Caffe bar " Anđeli " 21.10.2008 13:19:44
|
|
|
|
troubled
|
thanks...probat ćemo i to odoh sad malo u horizontalu... laku dan svima
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!