Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:04:24
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: plavka Evo mi stigli sa najljepšim vijestima!!! Upali smo u jaslice i to u područni ured u koji smo i htijeli jupiiiiiii ..... Sutra već imamo sastanak i potpisivanje ugovora!!! Svima želimo prekrasne rezultate
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:05:21
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: troubled i magda je brucoš upala je u isti vrtić u koji je išao i tata
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:06:00
|
|
|
|
Duve
|
ja bila, u Sesvetama će biti tek iza 15h
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:24:36
|
|
|
|
ejmama
|
Čestitma svima i ovima koji čekaju šaljemo vibre~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:25:44
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:28:54
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Duve ja bila, u Sesvetama će biti tek iza 15h ma nek se steraju u vražju m....!!! Pa kaj bum tek poslije podne saznala...grrrrrrrrrrrrrrrrrr..... ..ja nadobudno išla u nedjelju škicnut reko možda su za vikend završili popis...a oni još danas do 15h niš....
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:33:05
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Duve ja bila, u Sesvetama će biti tek iza 15h ma nek se steraju u vražju m....!!! Pa kaj bum tek poslije podne saznala...grrrrrrrrrrrrrrrrrr..... ..ja nadobudno išla u nedjelju škicnut reko možda su za vikend završili popis...a oni još danas do 15h niš.... Ma znala sam da neće biti ranije, al bili ja i mm vani sa Emom ranije pa reko idem pogledat...na Luci ništa, a frendica pitala tamo na Selčini-rekli joj tek iza 3. Gdje si ti predala?
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:35:53
|
|
|
|
FIONA
|
..ja sam na Luci!!!....
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:39:58
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ..ja sam na Luci!!!.... Kad buš išla?? mene već nervoza pere..
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:40:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: troubled i magda je brucoš upala je u isti vrtić u koji je išao i tata o, bravo, Magdić! Iskreno, mene šarafi... mi smo u Sesvetama, u Šegrtu Hlapiću, još ne znamo rezultat... frkaaaaa!!! A bilo bi dobro da upadnu da mogu ić radit!
|
|
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 12:40:54
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: FIONA ..ja sam na Luci!!!.... Kad buš išla?? mene već nervoza pere.. poslije posla pokupim malu u vrtiću gore u Bubamari i pičim na Luku...tam oko 17.00 17.15...ak ne upadnem u gužvu...prije nemrem...
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 16:39:00
|
|
|
|
Anoniman
|
mi smo upali, jejejejeje!!!! samo je E. u jednoj podružnici a K. u drugoj... ahhhh, zakaj bi bilo jednostavno kad može bit komplicirano! ali neka! sad mogu tražiti posleka punom parom!
|
|
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 17:51:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Sretno s poslom. I mi smo uspjeli. od 10 gradskih - ni jedan, ali upali smo u privatni. Bitno da imamo mjesto!
|
|
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 18:01:48
|
|
|
|
Duve
|
Karlo je upao u jedan od dva predana vrtića!!!
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 18:02:34
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi mi smo upali, jejejejeje!!!! I miiiiiii
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 18:02:36
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: FIONA ..ja sam na Luci!!!.... Kad buš išla?? mene već nervoza pere.. poslije posla pokupim malu u vrtiću gore u Bubamari i pičim na Luku...tam oko 17.00 17.15...ak ne upadnem u gužvu...prije nemrem... I jel upala?? Moj nije na luci al je na selčini
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 18:21:59
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: FIONA ..ja sam na Luci!!!.... Kad buš išla?? mene već nervoza pere.. poslije posla pokupim malu u vrtiću gore u Bubamari i pičim na Luku...tam oko 17.00 17.15...ak ne upadnem u gužvu...prije nemrem... I jel upala?? Moj nije na luci al je na selčini neeeeeee....moja Katarina nije upala po drugi puta u vrtić....definitivno ću im jeb... mater!!!
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 18:23:36
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Duve IZVORNA PORUKA: FIONA ..ja sam na Luci!!!.... Kad buš išla?? mene već nervoza pere.. poslije posla pokupim malu u vrtiću gore u Bubamari i pičim na Luku...tam oko 17.00 17.15...ak ne upadnem u gužvu...prije nemrem... I jel upala?? Moj nije na luci al je na selčini neeeeeee....moja Katarina nije upala po drugi puta u vrtić....definitivno ću im jeb... mater!!! nije ni moj karlo tamo-drugi put isto, a na selčini treći put je upao...
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 18:32:44
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: FIONA neeeeeee....moja Katarina nije upala po drugi puta u vrtić....definitivno ću im jeb... mater!!! Stara još vrijedi ona moja ponuda s moje teme ( lažni podaci ...) ako trebaš pojačanje...
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 19:04:41
|
|
|
|
tikica_69
|
Cure, bas mi je drago su vam djecica dobila svoje mjestasce u vrticu Fiona, tebe bas nejde s tim vrticem
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 20:31:51
|
|
|
|
natalijax
|
fi baš mi je žao,napravi reda tamo
|
|
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 20:34:32
|
|
|
|
inna
|
i mi smo upali predali smo zahtjeve u 5 vrtića i upali smo u 2 i to u onaj kaj smo željeli
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 20:56:36
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Thea IZVORNA PORUKA: FIONA neeeeeee....moja Katarina nije upala po drugi puta u vrtić....definitivno ću im jeb... mater!!! Stara još vrijedi ona moja ponuda s moje teme ( lažni podaci ...) ako trebaš pojačanje... ma jeb.. te koji lažni podaci...radim več skoro sedam godina u komadu s prekidom od mjesec dana....muž mi radi bez prekida...rođena tu, orastala, osobno išla ko mala u taj vrtić, školovala se i sad da mi djete več dve godine nema mjesto i nek ja plaćam...pa majke ti koje uvjete onda ispunjavaju ostalu koji su upali žerko me zanima!!!!...dogovorila sam se s mužem...ide se deratq tamo i jeb... im sve po spisku...pa ovo je sad previše..ali fakat previše...gamad bezobrazna...mene 800kn ne svrbi a kaj je najbolje svi me kao tješe pa čuj drugdje u gradu su oko 1500kn privatni tvoj je još relativno jeftin!!!!!!....ma luda sam cijeli dan.....
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 21:04:33
|
|
|
|
Gogule
|
žao mi je Fiona al imaš pravo na žalbu i digni frku i primit će je..... AL MORAM se pogvaliti da su moji primljeniiiiiiiiiiii al isto kao i MAriachi u dva objekta su primljeni. Hvala svima na dobrim vibricama i napokon na 90% vidim upisane RR dječice
|
|
RE: kada će biti rezultati upisa u Zagrebu 15.6.2010 21:06:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa Fi, kako je to moguće??? Jasno mi je da mi nismo upali jer nemamo godinu dana 1.9., ali kaj je s vama???? Ne kužim? Jeste predali samo u taj jedan?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!