Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 8:04:18
|
|
|
|
minnie
|
bravo za tebe inna. moj povratak je bio moram prizati super. došla sam na novo radno mjesto i sve je fenomenalno. bori se za sebe jer ako ti nećeš nitko neće
|
|
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 8:47:39
|
|
|
|
leilany
|
kretencine..inna nedaj se
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 9:07:41
|
|
|
|
ama
|
strpljenje i stavi ti njih gdje im je mjesto nedaj se zezat daj im do znanja da nemogu tako da se ponasaju......to sto ti nisu nasli mjesta je njihov problem i greska ne tvoj.....nadam se da ces uskoro uzivat sretno
|
|
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 9:16:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: leilany kretencine..inna nedaj se
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 9:25:20
|
|
|
|
sig
|
vjerujem da ti nije lako... meni je drugačije.. kada sam se ja vratila još je bila cura koja me mjenjala tamo i ona meni objašnjava sve kao da ja to već nisam radila ali kada je ona nakon 3 dana otišla, ja sam odahnula i ponovno se vratila nekom svom starom ritmu!!! Budi hrabra i čvrsta nemoj pokazati da si slaba, jer ti to nisi!! Ti si mlada sposobna žena i majka!!!
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 9:28:02
|
|
|
|
Zvonki
|
Kod mene nije nasreću tako bilo, ali čula sam već takve slučajeve. Drži se draga
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 9:42:51
|
|
|
|
cuba
|
drži se bit će bolje
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 10:03:20
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Baš su bezobrazni...Ali,samo ne daj na sebe,nek si im pokazala zube...Drži se.
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 10:24:59
|
|
|
|
xxl
|
Žao mi je radi tebe.Meni je sad bolje nego prije
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 10:29:48
|
|
|
|
njanja
|
ovako....ja kao prvo imam dojam da nas žene kažnjavaju kada se vraćamo s porodiljnog-ono u stilu godinu dana si odmarala i luftala se..Ja injače imam strava (to je nama u Ri znači super :) Odličnog šefa s kojim se super slažem, ne dira se u moj posao, ali kada mi treba pomoć, pomogne, savjetuje i mogu sve sve s njim dogovoriti.....Uglavnom, 2 mj prije dolaska na posao sve smo se dogovorili da me čeka posao i da će sve biti isto kao prije, da bi onaj dan kada sma došla cure koje su me mijenjale govorile drugačije, da će biti mala reorganizacija...Ja zvala šefa i pitala ga za to, on rekao da paničarim bezveze, da bi na kraju bilo da -da-da je on to zamislio drugačije....sjela ja za 2 dana u auto, išla na razgovor s njim, prepirali smo se 2 sata, nakon čega je pristao da sve bude kao prije i ja sam mu rekla da je sad napravio dobru stvar jer da je razvio takav inat u meni da ću još bolje raditi da se dokažem....Za već 1 mj je sve bilo po starom, a kansije je i rekoa da je ipak tako bolje.....Eto, ni meni nije bio laki povrat, ali odlučila sma se boriti za sebe
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 11:15:12
|
|
|
|
novamama
|
kod mene je išlo glatko, ali me ne čudi tvoja situacija... jer...žene s malom djecom poglupe, postanu nesposobne i idu na živce sa bolovanjima svako malo... ma strava smo mentalnog sklopa draga drž' se i sretno, samo nek oni smišljaju....dobro je da imaš posao u ovakvoj situaciji...
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 11:18:12
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: novamama dobro je da imaš posao u ovakvoj situaciji... ali znaš šta me nervira sa time: ono cijeli život se školuješ, trudiš, dokazuješ i onda odeš na porodiljni i moraš biti sretan da imaš posao...mislim da je vrijeme da to promijenimo, a nećemo ako se slažemo sa gornjom rečenicom...
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 12:25:25
|
|
|
|
anuska08
|
Zaista bezobrazno Nažalost mnogim ženama se dešava, a ja se uvijek zapitam zar njemu (ako je muško) žena ne ide na porodiljni ili sestra..netko blizak... ili ako je žena zar ona nije išla ili sestra... i što misli kad se netko tako prema njoj ponaša
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 12:54:16
|
|
|
|
FIONA
|
pa mene su toliko degradirali da sam dala otkaz...nisam nit htela se tam vratiti u tr uvjete kad znam kaj sam radila i koju sam žrtvu podnosila...za kaj...d ame netko stavi tam nekam u čošak za duplo manja primanja zato jel mora!!!...sreća radim, super mi je i ne žalim ni sekunde kaj sam tak odlučila!!!... Smeta mi kaj se tak ponašaju ali kužim i poslodavce...
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 12:58:34
|
|
|
|
lee
|
meni nije bilo tako..ja sam mislila da se neču vračati na posao zbog krize u firmi ali ipak sam se vratila za malo manju plaču ali radim i ide mi staž i sve je super.samo da tako i ostane. ne brini čula sam ja svašta...drži se.
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 13:06:12
|
|
|
|
mijana
|
ni za moju kolegicu nisu znali gdje će sjediti tj gdje će joj biti stol ( uredski posao).to mi je neodgovorno i bezobrazno.kao poslodavac znaš točan datum pa se pripremiš unaprijed na reorganizaciju a ne da osoba dođe i onda visi po firmi i radi glupe poslove jer su ovi bili lijeni i nesposobni išta isplanirati.živcira me to:riješit ćemo u hodu,,,totalno podcjenjivački
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 13:35:39
|
|
|
|
Bebys
|
je.......e njima draga...inna drzi se i glavu gore pokazi zube i trazi pravo mjesto....
|
|
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 13:49:22
|
|
|
|
pako
|
Ja sam imala drugačiji problem vračanja na posao, morala sam ga ponovo tražiti jer su mi naravno dok sam bila na porodiljnom dali otkaz i nakon 3 mjeseca našla kakav takav i evo sad sam opet na porodiljnom i prije nego mi istekne opet ista priča traži,traži i traži posao i nadam se da ću ga uspjeti nači jer su već našli zamjenu za mene,a i nevraća mi se tamo. Kakva je situacija u državi sve me je strah.
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 13:50:04
|
|
|
|
natalijax
|
|
|
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 14:19:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Baš su bezobrazni...Ali,samo ne daj na sebe,nek si im pokazala zube...Drži se.
|
|
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 14:30:51
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: leilany kretencine..inna nedaj se
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 14:52:10
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 16:58:15
|
|
|
|
inna
|
uf...baš vam hvala. Ma najgore što ti šefovi imaju žene, jedan ima čak 4 djece. Ali oni imaju takvu plaću da im žene ne moraju raditi, pa je njima logična misao da je ženi mjesto doma u kuhinji Sad sam se izborila da radim povjerenstvo što je dosta važan posao u firmi, ali su mi odmah naglasili da je to privremeno. Smatram to velikom pobjedom jer sam prvih mjesec dana faksirala, skenirala i sl što inače rade studenti... prokomentirala sam da za to moram pod hitno završiti još jedan fakultet. Ma i inače kod nas kad se žene vrate s porodiljnog prvih 6 mjeseci ih loptaju na sve strane
|
|
RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć... 12.5.2010 21:45:01
|
|
|
|
BUMBIKA
|
|
Anketa
Jeste li dvolična osobabomboncic02Da (
17%)
Ne (
33%)
Ovisno o situaciji (
17%)
Trudim se NE biti dvolična osoba (
33%)
Broj svih glasova: 126Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!