|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Povratak na posao nakon porodiljnog - noćna mora
12.5.2010 7:10:55   
inna
Moram priznati da sam ukomirana nakon povratka na posao poslije porodiljnog. Baš sam se veselila poslu, a kad ono dočekao me kaos i takvo šikaniranje da je to strava. Prvo nisu znali gdje će biti moje radno mjesto...halooo imali ste mjesec dana da mi nađete gdje ću sjediti. Onda se nisu mogli dogovoriti što ću raditi pa su poslali na ponovni trening za cijeli posao. Ok, osvježenje mi dobro došlo, ali ni nakon 3 tjedna treninga oni se nisu dogovorili gdje ću sjediti nego su mi tek zadnji dan našli mjesto, ali ne i što ću raditi. Prije porodiljnog sam radili na usmenim i pismenim pritužbama. Ponašali su se kao da mi je netko na porodiljnom isprao mozak pa ne znam svoj posao. Glavni šef se doslovno izderavao svako jutro na mene da kaj ja radim? Moj nadređeni mi se smijao da kaj sam frustrirana ako nemam kaj raditi da odem na kavu. Pukla sam i tak sam se jedan dan izderala na njih da su sad fini i privremeno sam stavljena na pritužbe drugog stupnja, ali to je privremeno jer oni se još dogovaraju hoću li na usmene ili pismene pritužbe jer na oba mjesta fali ljudi i ima puno posla. Uglavnom...uopće mi nije drago da sam se vratila. Jel kod vas išlo sve glatko ili samo kod nas su žene odmah nižeg reda čim rode?

< Poruku je uredio Ninaa -- 12.5.2010 13:25:16 >

Dominik - 18.2.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: povratak na posao nakon porodiljnog - noć...
12.5.2010 8:04:18   
minnie
bravo za tebe inna. moj povratak je bio moram prizati super. došla sam na novo radno mjesto i sve je fenomenalno. bori se za sebe jer ako ti nećeš nitko neće

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 2
12.5.2010 8:47:39   
leilany
kretencine..inna nedaj seuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 3
12.5.2010 9:07:41   
ama
user posted image strpljenje i stavi ti njih gdje im je mjesto nedaj se zezat daj im do znanja da nemogu tako da se ponasaju......to sto ti nisu nasli mjesta je njihov problem i greska ne tvoj.....nadam se da ces uskoro uzivat sretnouser posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 4
12.5.2010 9:16:31   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: leilany

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
12.5.2010 9:25:20   
sig
user posted image

vjerujem da ti nije lako... meni je drugačije.. kada sam se ja vratila još je bila cura koja me mjenjala tamo i ona meni objašnjava sve kao da ja to već nisam radila user posted image  ali kada je ona nakon 3 dana otišla, ja sam odahnula i ponovno se vratila nekom svom starom ritmu!!!

Budi hrabra i čvrsta nemoj pokazati da si slaba, jer ti to nisi!! Ti si mlada sposobna žena i majka!!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 6
12.5.2010 9:28:02   
Zvonki
Kod mene nije nasreću tako bilo, ali čula sam već takve slučajeve. Drži se draga user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 7
12.5.2010 9:42:51   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se bit će bolje

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 8
12.5.2010 10:03:20   
Nika 24052006
Baš su bezobrazni...Ali,samo ne daj na sebe,nek si im pokazala zube...Drži se.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 9
12.5.2010 10:24:59   
xxl
Žao mi je radi tebe.Meni je sad bolje nego prijeuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 10
12.5.2010 10:29:48   
njanja
ovako....ja kao prvo imam dojam da nas žene kažnjavaju kada se vraćamo s porodiljnog-ono u stilu godinu dana si odmarala i luftala se..Ja injače imam strava (to je nama u Ri znači super :) Odličnog šefa s kojim se super slažem, ne dira se u moj posao, ali kada mi treba pomoć, pomogne, savjetuje i mogu sve sve s njim dogovoriti.....Uglavnom, 2 mj prije dolaska na posao sve smo se dogovorili da me čeka posao i da će sve biti isto kao prije, da bi onaj dan kada sma došla cure koje su me mijenjale govorile drugačije, da će biti mala reorganizacija...Ja zvala šefa i pitala ga za to, on rekao da paničarim bezveze, da bi na kraju bilo da -da-da je on to zamislio drugačije....sjela ja za 2 dana u auto, išla na razgovor s njim, prepirali smo se 2 sata, nakon čega je pristao da sve bude kao prije i ja sam mu rekla da je sad napravio dobru stvar jer da je razvio takav inat u meni da ću još bolje raditi da se dokažem....Za već 1 mj je sve bilo po starom, a kansije je i rekoa da je ipak tako bolje.....Eto, ni meni nije bio laki povrat, ali odlučila sma se boriti za sebe

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 11
12.5.2010 11:15:12   
novamama
kod mene je išlo glatko, ali me ne čudi tvoja situacija...

jer...žene s malom djecom poglupe, postanu nesposobne i idu na živce sa bolovanjima svako malo...

ma strava smo mentalnog sklopauser posted image

draga drž' se i sretno, samo nek oni smišljaju....dobro je da imaš posao u ovakvoj situaciji...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 12
12.5.2010 11:18:12   
njanja
IZVORNA PORUKA: novamama
dobro je da imaš posao u ovakvoj situaciji...
 ali znaš šta me nervira sa time: ono cijeli život se školuješ, trudiš, dokazuješ i onda odeš na porodiljni i moraš biti sretan da imaš posao...mislim da je vrijeme da to promijenimo, a nećemo ako se slažemo sa gornjom rečenicom...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 13
12.5.2010 12:25:25   
anuska08
Zaista bezobraznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nažalost mnogim ženama se dešava, a ja se uvijek zapitam zar njemu (ako je muško) žena ne ide na porodiljni ili sestra..netko blizak... ili ako je žena zar ona nije išla ili sestra... i što misli kad se netko tako prema njoj ponašauser posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 14
12.5.2010 12:54:16   
FIONA
pa mene su toliko degradirali da sam dala otkaz...nisam nit htela se tam vratiti u tr uvjete kad znam kaj sam radila i koju sam žrtvu podnosila...za kaj...d ame netko stavi tam nekam u čošak za duplo manja primanja zato jel mora!!!...sreća radim, super mi je i ne žalim ni sekunde kaj sam tak odlučila!!!...

Smeta mi kaj se tak ponašaju ali kužim i poslodavce...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 15
12.5.2010 12:58:34   
lee
meni nije bilo tako..ja sam mislila da se neču vračati na posao zbog krize u firmi ali ipak sam se vratila za malo manju plaču ali radim i ide mi staž i sve je super.samo da tako i ostane.
ne brini čula sam ja svašta...drži se.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 16
12.5.2010 13:06:12   
mijana
ni za moju kolegicu nisu znali gdje će sjediti tj gdje će joj biti stol ( uredski posao).to mi je neodgovorno i bezobrazno.kao poslodavac znaš točan datum pa se pripremiš unaprijed na reorganizaciju a ne da osoba dođe i onda visi po firmi i radi glupe poslove jer su ovi bili lijeni i nesposobni išta isplanirati.živcira me to:riješit ćemo u hodu,,,totalno podcjenjivački

<3 MM 02.09.2010.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 17
12.5.2010 13:35:39   
Bebys
je.......e njima draga...inna drzi se i glavu gore pokazi zube i trazi pravo mjesto....

(Odgovor članu mijana)
Neposredna veza do poruke: 18
12.5.2010 13:49:22   
pako
Ja sam imala drugačiji problem vračanja na posao, morala sam ga ponovo tražiti jer su mi naravno dok sam bila na porodiljnom dali otkaz i nakon 3 mjeseca našla kakav takavuser posted image  i evo sad sam opet na porodiljnom i prije nego mi istekne opet ista priča traži,traži i traži posao i nadam se da ću ga uspjeti nači  jer su već našli zamjenu za mene,a i nevraća mi se tamo. Kakva je situacija u državi sve me je strah.

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 19
12.5.2010 13:50:04   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 20
12.5.2010 14:19:55   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Baš su bezobrazni...Ali,samo ne daj na sebe,nek si im pokazala zube...Drži se.

user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
  Neposredna veza do poruke: 21
12.5.2010 14:30:51   
curice
IZVORNA PORUKA: leilany

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 22
12.5.2010 14:52:10   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 23
12.5.2010 16:58:15   
inna
uf...baš vam hvala. Ma najgore što ti šefovi imaju žene, jedan ima čak 4 djece. Ali oni imaju takvu plaću da im žene ne moraju raditi, pa je njima logična misao da je ženi mjesto doma u kuhinji user posted image user posted image user posted image
Sad sam se izborila da radim povjerenstvo što je dosta važan posao u firmi, ali su mi odmah naglasili da je to privremeno. Smatram to velikom pobjedom jer sam prvih mjesec dana faksirala, skenirala i sl što inače rade studenti... prokomentirala sam da za to moram pod hitno završiti još jedan fakultet. Ma i inače kod nas kad se žene vrate s porodiljnog prvih 6 mjeseci ih loptaju na sve strane

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 24
12.5.2010 21:45:01   
BUMBIKA

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jeste li dvolična osoba
bomboncic02

Da (17%)

Ne (33%)

Ovisno o situaciji (17%)

Trudim se NE biti dvolična osoba (33%)

Broj svih glasova: 126

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!