Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 13.5.2010 9:10:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: majke na meti stedionica... 13.5.2010 9:12:25
|
|
|
|
Njofra
|
Malo bedasto
|
|
RE: majke na meti stedionica... 13.5.2010 9:13:50
|
|
|
|
danery
|
jednostavno reći hvala ne zanima me i spustiti slušalicu...
|
|
RE: majke na meti stedionica... 13.5.2010 9:50:54
|
|
|
|
adryosijek
|
danas se prezivljava a ko uspije odvojit u stednju jos svaka mu cast mora da radi u drzavnoj firim
|
|
RE: majke na meti stedionica... 13.5.2010 9:57:54
|
|
|
|
mariola
|
ne mogu pročitat sve ali.koja glupost. Neko te nazove i kaže uplaćuj na taj račun i ti plaća. PA da sam napravila takvu glupost ne bi išla u novine da i drugi vide kako sam glupa.
|
|
RE: majke na meti stedionica... 13.5.2010 10:00:52
|
|
|
|
Mishek
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek danas se prezivljava a ko uspije odvojit u stednju jos svaka mu cast mora da radi u drzavnoj firim da, da, ja radim u državnoj i svašta nešto mogu sa svoje 3.000,00 kn.
|
|
RE: majke na meti stedionica... 13.5.2010 10:10:09
|
|
|
|
njanja
|
mene su 2 x zvali...i sve sma ih lijepo poslušala...mislim si, to im je posao....ok...a onda kada su me pitali koja je moja adresa-ja kažem: ma možete mi poslati ponudu i na mail, a one meni: ma ne, to će vam naši predstavnici doći doma prezentirati....Ja kažem: nema šanse, za vaše predstavnike nemam vremena i kako se usuđujete smai pozivati kod mene doma....imam vremena za pročitati vašu ponudu pa ako hoćete pošaljite,ako ne ništa.... mislim stvarno...
|
|
RE: majke na meti stedionica... 13.5.2010 12:24:16
|
|
|
|
ikica84
|
ja samo kazem vec stedim hehehee... nista se danas ne moze sakrit,odmah znaju i kad si rodila i sve podatke...
|
|
RE: majke na meti stedionica... 13.5.2010 12:54:06
|
|
|
|
Ninaa
|
Ma meni je to sve malo bedasto, ja isto štedim tj. imam štednju od prije i to uplaćujem kad mogu. Morala sam potpisati ugovor i još hrpu nekih papira u banci kad sam otvarala tak da je ovo do kraja bedasto i po meni nemoguće kak bi službenik u banci potpisao ugovor za nju? A i ja imam kao stambenu štednju i trebala bi uplatiti više od 5000,00 kn da bi dobila od države 750,00 poticaj, ak uplatim manje onda ne dobijem poticaj, već imaš samo to kaj uplatiš plus kamate. TAk da
|
|
RE: majke na meti stedionica... 13.5.2010 13:03:10
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: ikica84 nista se danas ne moze sakrit,odmah znaju i kad si rodila i sve podatke... a znate kako?sve smo dobile u rodilištu PAKET SRETNA BEBA, a svi oglašivači koji su bili u kutijici imaju naše podatke-izlajala mi se ženska na tel
|
|
[Obrisani korisnik] 13.5.2010 13:06:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: majke na meti stedionica... 13.5.2010 17:48:37
|
|
|
|
natalijax
|
glupost
|
|
|
|
RE: majke na meti stedionica... 13.5.2010 21:36:50
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: njanja a znate kako?sve smo dobile u rodilištu PAKET SRETNA BEBA, a svi oglašivači koji su bili u kutijici imaju naše podatke-izlajala mi se ženska na tel Mi ga u st nismo dobili
|
|
RE: majke na meti stedionica... 13.5.2010 21:40:41
|
|
|
|
Ninaa
|
U Zagrebu ga više ne dijele po rodilštima jel se to kao nesmije zbog reklami i tko ga hoće treba ga sam podignuti u ljekarnama koje ga imaju!
|
|
RE: majke na meti stedionica... 13.5.2010 22:21:46
|
|
|
|
mišica 666
|
ma ko je glup da nasjedne na ovako nešto nije mi ga ni žao. mislim ne trebate ništa potpisati ja ću umjesto vas wtf
|
|
RE: majke na meti stedionica... 13.5.2010 22:24:49
|
|
|
|
jagodica
|
kad sam rodila stariju paket sam dobila u rodilištu sada sma podigla u apoteku navodno se udruga rode bunu radi hippa
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!