Anoniman -> RE: Slavlje kad se rodi beba (14.5.2010 15:42:12)
|
draga moja, nemam ti pojma, evo ja sam do sad tri puta rodila i nikom nije palo na pamet da slavi [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] a uostalom, i bolje mi je tako, jer meni treba trijezan muž koji će doma čuvati djecu i znati mi donijeti u bolnicu što mu kažem, a ne da mi tetura po hodnicima i sramoti me, to mi je odvratno. ja nisam imala ni mamu niti nikoga tko bi mi došao u posjete umjesto njega, ak je on u "kuršlusu", ja sam se tak izjasnila već u prvoj trudnoći i tak mi je bilo, a i sam je to shvatio, nakon što sam mjesec dana ležala u bolnici, da to nije zafrkancija. Moji susjedi svi feštaju i utapaju se u alkoholu, naviju muziku da se pol Kraljevca ruši... ma, nemam ništa protiv... meni su dovoljne babinje, kad mi dođe netko s kim mogu porazgovarati o porodu, o bebi... to mi je najdraže. Al i u babinje ti se natovare kojekakve babe, strine, tece, kaj te se ne sjete ni da postojiš tokom godine, al kad rodim, onda mi dojdu solit pamet da kaj mi je još jedno trebalo i nek ih nemam više. Tak da... najrađe bi i babinje izolirala samo za izabrane. Kad bi mogla.
|
|
|
|