Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ljudska radoznalost 17.5.2010 13:46:34
|
|
|
|
ejmama
|
Mene i muža znaju sad pitati hočemo li ići po sina jer kao loza se neće nastaviti, se..e mi se od toga. Mi bi voljeli imati još jedno, ali ja bi nekako opet curicu sad ću svima reći da bi ja tako još jednu curicu pa nek se svi grizu Moja je mama sanjala da sam rodila blizance muškiće i da je bila toliko ljuta na mene jer ona voli svoje male princeze.
|
|
RE: ljudska radoznalost 17.5.2010 13:54:29
|
|
|
|
Anoniman
|
ejmama, tak sam ja digla tlak jednoj susjedi, svi me gnjave da moram na popravni, jer imam samo curice, a ja rekoh, ja bi još jednu curicu... sad svi govore da nisam normalna
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.5.2010 14:00:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ljudska radoznalost 17.5.2010 16:45:03
|
|
|
|
MILLA
|
da....baš potpisujem cvrči ....užasno mi je to! kao da ti žele loše jer imaš više od dvoje ...ono kao "e,vidjet čete vi...." ja riknem! meni zna iči na živce kad me ljudi kažu kako se mm i ja slažemo..ono,šetamo po gradu,zagrljeni,za ruku ,smijemo se,pričamo.pa nas snime..i kao "šta,tek ste malo zajedno...." a ja ono ne,kao,8 godina..onda na to..da,ali ste se tek oženili...a ja opet da,ali živimo 8 godina zajedno...da,da,odgovor,,,ali brak je nešto drugo..vi ste još svježi,vidjet čete.. ......kako jadnooooo...kao,žele ti da si sretan,ali su oni koji tako pitaju i tako odgovaraju isfrustrirani iskompleksurani i nezadovoljni..i ne žele prihvatiti da postoje ljudi u braku koji se vole!
|
|
RE: ljudska radoznalost 17.5.2010 17:00:08
|
|
|
|
Točkica28
|
meni je to pove normalno, ja kad pričam sa svojim curkama i ja njih pitam kad će se ženiti i one mene tak da... valjda ja spadam u te nenormalne koje vi nabrajate. al' ponavljam meni je to najnormalnije pitanje...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!