njanja -> RE: misteriozno nestalo muževo donje rublje? (18.5.2010 10:36:16)
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 IZVORNA PORUKA: njanja ne znam gdje si shvatila iz mog posta da sam joj rekla da ignorira svoje dijete i da se ne bavi s njim??? mislim svašta... ja sam joj rekla da postane fucking hercul poirot? i da zapostavi se obaveze i dijete zbog toga... daj njanja malo oladi... Nisam se još mislila natezati na ovoj temi, ali sad sam tek ovo skužila....Do sad se na raji nisam s nikim zakačila u 2 godine i iako s nekima imam totalno oprečna mišljenja pa puno se znamo "navlačiti" na nekim temama (npr novamama-znati će[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]), s tim istim ljudima se privatno odlilcno slažem i iznimno ih poštujem... Ovo daj njanja oladi mi je ispod svakog nivoa i na bazi osnovne škole gdje ako nemaš šta pametno argumentirati, onda se mora vrijeđati.... I da Točkice, upravo sam tvoj i još nekoliko postova upravo tako shvatila-niste ženi dale podršku kakvu je trebala dobiti i rekle-ne muž te ne vara, malo je smotan jer svi smo smotani kada nova beba dođe u kuću, nego ste joj savjetovale da njuška i "da puše i na hladno".....I Fi dobro kaže da je nekad raja bila mjesto gdje smo svi jedni druge podržavale, a moje mišljenje da se sada samo čeka nekakav trač koji upućuje na varanje, kao da je varanje najgore što ti se u braku može desiti. Kada nas muževi prestanu cijeniti, biti nam partneri u pravom smislu riječi, onda se zabrinimo, a gluposti oko varanja ostavimo babama.... MARE-muž te NE VARA, da te vara i da je imalo pametan i sposoban kupio bi paket NOVIH FINIH GAĆA KOJE BI NOSIO KOD LJUBAVNICE, a ne bi uzeo gaće iz kuće bez da smisli neko objašnjenje. Meni je, kao što sam na početku rekla, ova tema bila jako zabavna i smiješna, ali sada sa ovakvim niskim komentarima mi postaje žalosna..... Pozdrav,Anja-Njanja
|
|
|
|