|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: beba umrla zbog privremeno zatvorene boln...
18.5.2010 12:55:42   
pako
prestrašno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 26
19.5.2010 12:38:31   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: osobno

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sram me ko nam vodi zemlju...
bas tako

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 27
19.5.2010 22:18:13   
malica
Grozno što je beba umrla. Grozno je što uopće bebe i djeca umiru i što se uopće razboljevaju od bilo čega. Nemojte me krivo shvatiti, ali koliko sam čula iz medicinskih krugova rodilište u Makarskoj nema anesteziologa. Dakle, carski rez ne mogu raditi pa hitnoće ionako idu u Split i time se gubi ono bitno vrijeme. Mene osobno malo ljuti što nikada nitko nije pitao npr. rodilju iz Buja kako će stići u rodilište na vrijeme jer opcije Pula ili Rijeka nisu baš tako blizu.... ..... Puuuno toga nevalja, nažalostuser posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 28
20.5.2010 8:00:17   
dominik
IZVORNA PORUKA: malica

Grozno što je beba umrla. Grozno je što uopće bebe i djeca umiru i što se uopće razboljevaju od bilo čega. Nemojte me krivo shvatiti, ali koliko sam čula iz medicinskih krugova rodilište u Makarskoj nema anesteziologa. Dakle, carski rez ne mogu raditi pa hitnoće ionako idu u Split i time se gubi ono bitno vrijeme. Mene osobno malo ljuti što nikada nitko nije pitao npr. rodilju iz Buja kako će stići u rodilište na vrijeme jer opcije Pula ili Rijeka nisu baš tako blizu.... ..... Puuuno toga nevalja, nažalostuser posted image

potpisujem...zao mi je roditelja i bebe...ali novine krivo pisu...bebi je jedini spas bio carski koji u makarskom rodilistu nije moguc jer nemaju uvijete...

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!