Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Danas se molim za... 5.6.2010 12:19:13
|
|
|
|
betylive
|
IZVORNA PORUKA: zaba danas naročito molim za jednu osobu koja je prepuna ljubavi i ljubav joj je uzvraćena,ali priča je toliko tužna i dirljiva...njih dvoje ne mogu biti zajedno...želim da se nešto promijeni i da ne pate oboje... To je tako tuzno... Pridruzujem se molitvama...
|
|
|
|
RE: Danas se molim za... 6.6.2010 10:19:42
|
|
|
|
MKata
|
Danas se molim za m rođaka koji je potpuno iznenada napustio ovaj svijet i svoja 3 sina...
|
|
RE: Danas se molim za... 6.6.2010 19:50:28
|
|
|
|
Gogule
|
|
|
RE: Danas se molim za... 15.6.2010 18:16:24
|
|
|
|
leilany
|
danas se molim za Patriciju i Petru....dva mala anđela.... i molim se za njihovu majčicu koja prozivljava pakao
|
|
RE: Danas se molim za... 16.6.2010 13:03:48
|
|
|
|
ELISABETH
|
ja danas molim za moju baku koja me odgojila,danas je točno 8 miseci da je nema.... fališ mi i znaj da si mi u mislima svaki dan
|
|
RE: Danas se molim za... 17.6.2010 20:20:38
|
|
|
|
Anoniman
|
danas molim za malenu Melanie koja ima leukemiju, prošli vikend je puštena iz bolnice da proslavi svoj 4. rođendan, međutim dobila je temperaturu i vraćena je u bolnicu. Gospodine, Ti je dotakni... pogledaj je Gospodine, ona je tek počela živjeti... pogledaj kolika je ona radost svojim roditeljima... molim Te daj joj snage da izdrži kemoterapije i da se izvuče... ozdravi je Gospodine! Hvala Ti na njezinom širokom osmijehu kojeg ne skida s lica... što tako herojski podnosi svoju bolest... molim Te, proslavi se kroz ovu situaciju i privuci k sebi još više njenu obitelj... ispuni ih sve svojom ljubavlju... proslavi se, Gospodine... Amen.
|
|
|
|
RE: Danas se molim za... 17.6.2010 20:25:01
|
|
|
|
leilany
|
Melanie
|
|
RE: Danas se molim za... 17.6.2010 20:35:51
|
|
|
|
lee
|
Melani nedaj se malena! Bože dragi pomozi malenoj da ozdravi!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!