RE: Gazda (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

MiniMama -> RE: Gazda (21.5.2010 23:31:21)

mala pcelica, to ti je onda super jer po tom ugovoru, gazda je duzan stan odrzavati u stanju kakvim ga je rentao. sto znaci da ako je rentao stan s bojlerom, ako se bojler pokvari (zbog starosti npr. a ne zato sto ga je netko odvalio nogometnom loptom sa zida), gazda ga je duzan ili popraviti ili nabaviti novi.

mala pcelica -> RE: Gazda (21.5.2010 23:39:46)

ma joj minimama pa ko to jos gleda...njihovo opravdanje je "ja sam vama izdao stan sa ispravnim bojlerom,znaci vi plaćajte popravak jer kod vas se pokvario".....normalan covjek bi doso i reko dovescu vam majstora i popravicemo to o mom trosku ,a ne mi da placamo njihove starudije [sm=smiley13.gif]

S84 -> RE: Gazda (21.5.2010 23:50:50)

istina je sto MiniMama govori, no surova realnost je ovo što Mala pčelica kaže.

Stvarno ima gazda koji su super, i svaka im čast!

Tu kod mene, potraznja za stanovima je veća od ponude, i većina gazda ide na ono-ako nećeš ti po mom, ima drugih koji hoće.

Ja od gazde ne trazim niti ocekujem da mi bude prijatelj, dovoljno je da bude čovjek.
Da me poštuje kao osobu koja mu mjesečno redovno daje skoro cijelu svoju plaću...

I to je dovoljno, ako treba popravit nesto-popravit cu, platit cu, samo nek se ne stvara svađa.

Evo jedan od bisera gazde od jednog mog potencijalnog stanodavca:
''Trazite stan preko cijele godine? A dobro, moze preko cijele godine..a jel mozete onda iselit barem tjedan dana za prvi Maja, ja bi tad dosao sa zenom u grad... I ako je moguce barem 8.mj- tad bi dosta mogao zaradit od turista-pa biste li vi mogli poci tad privremeno nekome pa se vratiti''.

ajme ajme [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/kuza.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek.gif[/image]

MiniMama -> RE: Gazda (21.5.2010 23:54:21)

da ali imas ugovor!! i uvijek se mozes pozvati na svoj ugovor jer ukoliko on ne popravi bojler, to nije stan koji ti placas. u tom slucaju ti mozes traziti smanjenje najma. ja bi mu se prijetila svim i svacim. a nova fora mi je da svima prijetim televizijom i vicem da cu ih dati u Provjereno. i mislis da se ne bi tamo cmoljila pred kamerom i pricala javno o tome kakva mi je gazda svinja da svoju malu bebicu moram kupati u hladnoj vodi i cijelu zimu biti bez grijanja. o da. jednom kad popustis nahebao si, to nema kraja. onda ce te izrabljivati i ucjenjivati dok te ne otjeraju. a ti ces do tada iskeširat toliko para da ce ti na kraju ispasti da zivis u 100 eura (mjesecno) skupljem stanu. a bome za tih 100 eura si ja radije rentam fini novi stan u kojem nema prastarih tepiha nego samo savrseno ulasteni parketi.
oprosti ako sam pretjerala, ali koliko placate stan? i koliko kvadrata?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]