|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: HSG
17.9.2009 10:08:23   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Najki

znate možda slučajno pošto HSG u Viliju?
 1300 kn

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Najki)
Neposredna veza do poruke: 351
17.9.2009 11:00:08   
mala pcelica
sretno tikice !!

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 352
17.9.2009 18:54:13   
Candy
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Hvala, valjda nem vrmla od straha user posted image

Ma stara,sve bu ok user posted image ... Ja sam radila bez anestezije,nogice su mi heklale k'o prut na vodi,pa mi je sestra držala nogice da doktor more delat' user posted image ...Sve bu dobro,samo budi hrabra user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

Neposredna veza do poruke: 353
17.9.2009 19:02:52   
barby
tikice sretno! neces umrijet od straha,ja koja sam strasljiva ko niko sam prosla sve i ziva sam...user posted image da ne boli lagala bi,ali da se izdrzat a pogotovo kad sa anestezijom radis,ja sam bez.taj dan kad ti ides meni je tocno 3mj od mog hsg,kako vrijeme prolazi,...

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu Najki)
Neposredna veza do poruke: 354
17.9.2009 19:22:02   
Kika83
Tiki user posted image
Ako si toliko toga prošla, ma kakav strah ženouser posted image
Samo opušteno i sve bu oki doki. Mislim da punkcija ipak više boli, neznam ali pretpostavljam

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 355
17.9.2009 19:24:39   
zaba
user posted image user posted image bajla bajla i sve bu dobro

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 356
18.9.2009 10:29:09   
crvenkapica
ja sam isto radila hsg bez anestezije....radila mi dva dr.            dva dana...prvi  dan  ajme meni  umirala sam  ..drugi dan  nisam osjetila.....to ti je i do  dr.kako koji je  grub i  koliko ima iskustva  .....da vam bude jasnije   prvi dan   dr.imao problem stavit kateter i  odustao i rekao nastavti cemo sutra .....sutradan HVALA BOGU  zapao me drugi dr.i obavio za  5min  bez ikakvog bola.....tikice ako si ti   radila  sve te  ivf onda  ne vjerujem da  hsg  vise boli od punkcije  ......ili???

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 357
18.9.2009 11:17:20   
tikica_69
Dr. veli da HSG boli manje one zene koje su rodile, a cure kazu da punkcije bole duplo manje nego HSG user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 358
18.9.2009 14:43:17   
crvenkapica
jeli ??  a  koliko traje punkcija    krace ili duze od  hsg??    neznam kod hsg  je neugodno  kad ti stavlja  prvo ono  zeljezno ne znam sad kako se zove...pa onda  kateter  i onda ides na  ustrcavanje onog kontrasta (tekucine?)  a kod punkcije koliko sam skuzila  iglom ili inekcijom user posted image user posted image ti   bode u jajnike  user posted image i  izvlaci jajne stanice ????  jel tako  ili  sam falila? ispravite me ako grijesim.....  mislim da to   jako boli....sama pomisao na to....transfer  je samo  vracanje  .....ali opet inekcijom( kod icsi)...opet  zvuci bolno.....nemam pojma.....bubam......uf jadne mi zeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 359
18.9.2009 23:10:37   
barby
ajme cure nemojte me strasit..znaci vise boli ivf od hsg? a hsg sam jedva podnjela...user posted image kolikomtraje punkcija?hsg dosta kratko na svu srecu pa se da izdrzat nekako...

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

Neposredna veza do poruke: 360
19.9.2009 10:25:11   
crvenkapica
eto vidis....ja kad sam se napokon odlucila ici u zg i  necu vise cekat  da pocn eu splitu....odlucim se na  VV i onda cujem da ti tamo ne daju anesteziju   user posted image user posted image user posted image
a npr u petrovoj dajuuser posted image user posted image
i sad nemam pojma  gdje da idem..bojim se boli a  cujem da se na VV jako dobri    dr.    e sad ti budi pametanuser posted image user posted image

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 361
19.9.2009 10:26:23   
tikica_69
Kad obavim HSG sa sigurnoscu cu vam moci reci sto vise boli i necete trebati jos dugo cekati user posted image

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 362
19.9.2009 19:25:00   
barby
koliko traje punkcija otprilike?jel hsg dosta kratko,na svu srecu...
da li tko zna daju li u RI anesteziju za punkciju,nesto protiv boli? jedna zena mi je prosli put kad sam bila rekla da daju....sad....user posted image

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

Neposredna veza do poruke: 363
19.9.2009 19:39:25   
tikica_69
Punkcija jedne jajne stanice traje max zajedno sa pripremom (ispiranje rodnice) 5 min. Ako ima vise jajnih stanica naravno traje nesto malo duze. Ja sam punktirala 6 jajnih stanica 20ak minuta (ali s nekim komplikacijama). U prirodnom ciklusu kad jajnici nisu odebljali ljekovima za stimulaciju me bez anestezije vise iritira ono ispiranje maternice i struganje vate po unutrasnjosti nego sto boli punkcija.

U iscekivanju.......

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 364
19.9.2009 19:41:22   
crvenkapica
ma ja sam uvjerena da tebe nece bolit  HSG.....eto vidjet ces....ma sta si sve prosla  ovo ce biti maciji  kasaljuser posted image

Neposredna veza do poruke: 365
19.9.2009 19:44:17   
crvenkapica
20min????user posted image user posted image
ajmeuser posted image user posted image
bolje vise js jel tako imat --- a  onda duze traje i boli duze user posted image user posted image user posted image user posted image ........jaooooooo...nemozes bit pametan

Neposredna veza do poruke: 366
19.9.2009 20:10:03   
barby

IZVORNA PORUKA: crvenkapica

20min????user posted image user posted image
ajmeuser posted image user posted image
bolje vise js jel tako imat --- a  onda duze traje i boli duze user posted image user posted image user posted image user posted image ........jaooooooo...nemozes bit pametan

i ja se cudim,20min? ajme meni... hsg nekih 4,5 pa je koma...

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

Neposredna veza do poruke: 367
21.9.2009 18:25:09   
tikica_69
cerise, evo da tu nastavimo o HSG-u....Ovo mi je prvi HSG i nadam se posljednji. Odlucila sam se za Zabok jer tamo daju anestetik.Inace, dr. Zadro me se bas dojmio....sasvim je jednostavan i simpatican.Tako da sam preksutra u njegovi rukama user posted image  

U iscekivanju.......

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 368
21.9.2009 18:40:18   
cerise
u sigurnim si rukama i neces osjetiti nista kako pricaju ostale cure meni je bilo super i sve je proslo u najboljem
redu....inace to radi samo dr.Zadro i kakvi su inace sve doktori on je dobar.....kad su te narucili?

Neposredna veza do poruke: 369
21.9.2009 18:47:44   
tikica_69
Sad u srijedu (preksutra) u 8 ujutro...ali su rekli da cu do 12 biti gotova. Valjda ovisi koliko ce biti pacijenata za salu. I da nakon toga moram malo odlezati, pa da mogu doma.

U iscekivanju.......

(Odgovor članu cerise)
Neposredna veza do poruke: 370
21.9.2009 18:55:46   
cerise
da tako sam i ja samo sto sam ja odlezala do 19h navecer tako da se pripremi na mozda malo duze lezanje
jer su i meni rekli za kratko no nikako da me puste tek u 19h su mi rekli da mogu ici i nalazi su gotovi za koji dan

Neposredna veza do poruke: 371
21.9.2009 18:57:17   
cerise
krivo sam rekla mene su narucili u 10h al su me tek oko 13h uzeli

(Odgovor članu cerise)
Neposredna veza do poruke: 372
21.9.2009 19:17:50   
tikica_69
Nisu isti dan gotovi nalazi?Da, to je rtg hsg.....mozda nije tako jednostavno kao kod uzv hsg-a user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu cerise)
Neposredna veza do poruke: 373
21.9.2009 19:18:42   
Najki
kad smo kod hsg-a jel netko od vas radio hsc?

Neposredna veza do poruke: 374
21.9.2009 19:25:21   
cerise
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Nisu isti dan gotovi nalazi?Da, to je rtg hsg.....mozda nije tako jednostavno kao kod uzv hsg-a user posted image
mozda je malo drukcije vidjet ces ja sam imala peh da im se nesto pokvarilo te sam cekala nalaze duze nego sto se treba....nadam se da neides sama?samnom je bio suprug i dobro da je jer mi je bilo lose putem i nebi mogla voziti

Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!