Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vaša prva objava na Raji! 24.5.2010 15:02:42
|
|
|
|
mariola
|
zvonki jesi ti upala s pitanjem o lektiri
|
|
RE: Vaša prva objava na Raji! 24.5.2010 15:03:27
|
|
|
|
ninolina
|
zvonki jesi ti upala s pitanjem o lektiri a ne ne ta je objava po satu bila iza ove kaj sam ja našla
|
|
RE: Vaša prva objava na Raji! 24.5.2010 15:04:32
|
|
|
|
Ninaa
|
O detektivke onda kad bue imale vremena iskopajte i moju?
|
|
RE: Vaša prva objava na Raji! 24.5.2010 15:04:55
|
|
|
|
ninolina
|
mariola misliš na ovu Slažete li se sa mnom da je lektira za II razred Pinokio ipak malo previše za njih?
|
|
RE: Vaša prva objava na Raji! 24.5.2010 15:04:56
|
|
|
|
Zvonki
|
Ma vidjela sam te dvije objave ali ne mogu vjerovati da su te
|
|
RE: Vaša prva objava na Raji! 24.5.2010 15:05:26
|
|
|
|
ninolina
|
Ma vidjela sam te dvije objave ali ne mogu vjerovati da su te user posted image da piše da su to 16 i 18 objava a gdi su nestale one prije
|
|
RE: Vaša prva objava na Raji! 24.5.2010 15:06:54
|
|
|
|
Zvonki
|
Ma kažem ti ja da to nisu moje prve objave. Sigurno sam se prvo predstavila
|
|
RE: Vaša prva objava na Raji! 24.5.2010 15:08:57
|
|
|
|
ninolina
|
Ma kažem ti ja da to nisu moje prve objave. Sigurno sam se prvo predstavila e sad al gle kak si vrijedna bila
|
|
[Obrisani korisnik] 24.5.2010 16:38:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Vaša prva objava na Raji! 24.5.2010 22:06:56
|
|
|
|
cuba
|
tražim i ne mogu naći al mislim da sam upravo Ružu napala vezano za komplikacije u trudnoći tj na temi kako neke žene čim saznaju da su trudne odu na bolovanje...i točno se sićam šta sam napisala al nebi sad o tome, baš sam bila neugodna...
|
|
RE: Vaša prva objava na Raji! 24.5.2010 22:26:54
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: cuba tražim i ne mogu naći al mislim da sam upravo Ružu napala vezano za komplikacije u trudnoći tj na temi kako neke žene čim saznaju da su trudne odu na bolovanje...i točno se sićam šta sam napisala al nebi sad o tome, baš sam bila neugodna... RE: Kod mame/sveki na ručak 6.4.2009 19:45:37 showPicture("4/6/2009 7:45:37 PM",0,0,0,133051,101) cuba titleAndStar(1322,0,0,false,"","") Objave: 1322 Član od: 6.4.2009 Mjesto: Split Status: prisutan Moj dragi i ne voli takve ručkove, tako da ne idemo ni kod njegovih ni kod mojih (zajedno) ali ja kod svojih odem redovito..
|
|
RE: Vaša prva objava na Raji! 24.5.2010 22:28:27
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja mislim da je moja bila na nekoj temi o vjezbanju,
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!