Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 9.6.2010 9:13:29
|
|
|
|
ninolina
|
baš sam htjela pitati u koliko sati onda??? Znači 10-11...Ja nisam bila na bundeku nikad pa nisam ziher uopče na koju stranu i gdi trebamo doći ali naći čemo vas
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 9.6.2010 10:55:06
|
|
|
|
pikachu
|
Ipak smo u Zg-u... Ja se nadam da ćemo biti zdravi subote... Imamo želučanu virozu od ponedjeljka pa valjda neće toliko trajati... Nadam se da se vidimo, u petak se predbilježim za kupiti nešto ili sufinancirati...
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 9.6.2010 12:02:14
|
|
|
|
tikica_69
|
pikachu, bas super
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 9.6.2010 13:34:53
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
tikica_69: vratina, pecenice, crno vino, Cola, salvete, cackalice zaba: od svaceg po malo MiniMama: plasticne tanjure i case, guste sokice za klince i nesto slatko za desertic Wuki: piknik sendvici, cevapi, sokic Thea: kruha, grickalice, sokiće Brunina mama: meso, ajvar, kruh, sokici, pivo mirna: ? FJ: povrće (paradajz, luk, paprika), kekse, papirnate ručnike Doći ćemo FJ i ja, obzirom da sam malo u gužvi ovih dana neću stići kolač napravit, ali i mi ćemo donijeti (ono gore navedeno na popisu)
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 9.6.2010 18:12:27
|
|
|
|
tikica_69
|
Hoce nam biti dosta mesa?
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 9.6.2010 19:14:45
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ma kak ne bi bilo dosta, bolje nego da ostane ko prošle godine, kad je stvarno bilo puno previše, znaš da nismo niti pekli sve
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 9.6.2010 19:20:32
|
|
|
|
Gogule
|
mi NE dolazimo . Nagovorio me mm da idemo u Rijeku na jedno kupanje prije odlaska na jug. Želim vam lijep provod.
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 10.6.2010 21:56:48
|
|
|
|
zaba
|
ja potvrđujem svoj dolazak,bez mm koji radi na našoj kuhinji i bez Lucije,jer ide kod "papirnatog".Obzirom da radim i da dolazim odmah nakon posla,nadam se da će me čekati ručak .Vidimo se uskoro....
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 11.6.2010 1:15:18
|
|
|
|
tikica_69
|
Mi cemo doci oko 10 na jezero, tamo na staro mjesto. Ako nadjemo prazno mjesto super, ako ne, bumo bili na livadi, a za rostilj bumo napravili mjesto.Radim od jutra do sutra i stvarno nemrem od 7 hodocastiti tamo Racunajte da nemremo pocet nista peci dok ne donesete ugljen.Ja nosim mini rostilj, nadam se da stize i resetka, inace bumo pekli do ponoci Hoce li biti koj koji muzek osim mog?...pita mm
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 11.6.2010 9:29:28
|
|
|
|
ninolina
|
ako će sve biti po planu dolazi i moj mužek....ali mi bi došli na kofi ujutro s vama...tako da ako dolazite oko 10 i mi bi tada...
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 11.6.2010 9:45:57
|
|
|
|
Krky
|
I ja bih možda došla...i povela nešto djece. Problemčić: ne znam gdje je staro mjesto jer nisam bila prije (na roštiljadi, na Bundeku - naravno). Kad treba doći ako nosim meso (donjela bih piletinu i pečenice, keksiće ili nešto za klince): Nažalost, ne mogu puno jer ako mi ne ide netko od starijih, uz blizance i bebača, ne mogu puno ponjeti. Muža ostavljam u miru i odmoru doma, on + roštilj + trava i pelud = mučenje bez imalo gušta
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 11.6.2010 9:47:17
|
|
|
|
Krky
|
Naravno, još moram dogovorit s ekipom za sigurno, pa javim do navečer.
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 11.6.2010 9:55:10
|
|
|
|
njanja
|
dobra vam zabava sutra!!!!!!!i mi rošiljamo i slavimo 2. rođić i našu 4. godišnjicu braka...pa popite nešto za nas na Bundeku
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 11.6.2010 11:54:56
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Brunina mama ne znam ni ja di je to staro mjesto jer isto nisam bila prošle godine. možda nas netko prosvijetli Sjeverna strana jezera, uz nasip, kraj parkica...
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 11.6.2010 11:58:31
|
|
|
|
BruMa
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Brunina mama ne znam ni ja di je to staro mjesto jer isto nisam bila prošle godine. možda nas netko prosvijetli Sjeverna strana jezera, uz nasip, kraj parkica... aha,ok,sad znam
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 11.6.2010 11:59:11
|
|
|
|
ninolina
|
e sad da ja vas pitam hoće se vaši kupati tamo
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 11.6.2010 12:00:51
|
|
|
|
tikica_69
|
Da...moji decki su vec u niskom startu Ja necu sigurno....
< Poruku je uredio tikica_69 -- 11.6.2010 12:01:07 >
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 11.6.2010 12:01:03
|
|
|
|
pako
|
Uživajet mi svi sutra i lijepo mi se zabavite
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 11.6.2010 12:02:19
|
|
|
|
ninolina
|
ma ni ja neću ste lude ali poznavajući svoju djecu...plivat će a jel se roštilja blizu vode ili ...ja sve pitam da znam
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 11.6.2010 12:04:13
|
|
|
|
tikica_69
|
Pa da...ne vidi se bas od tamo, ali moji decki buju bili zandari a i ima spasioca na svakih 100m
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 11.6.2010 12:14:44
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Pa da...ne vidi se bas od tamo, ali moji decki buju bili zandari a i ima spasioca na svakih 100m jebate spasioci...čim ih spomeneš mislim da će starija dvojka ostati doma
|
|
RE: Roštiljada Bundek - 12.06. 11.6.2010 12:29:34
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: zaba Obzirom da radim i da dolazim odmah nakon posla,nadam se da će me čekati ručak .Vidimo se uskoro.... Da, da...lako je tako Valjda cemo naci koje drvce ili grancicu za potpalu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!