sanjalica -> đaci prvaci (16.10.2008 6:54:18)
|
otvaram temu, jer više nisam sigurna da li sam pomaknuta ja - ili je pomaknuto ono što se događa.... shvatila sam do sada da prvi razred osnovne škole više nije ono što je bio.... da djeca ne kreću u školu sa slovaricama, nego sa, po mom sudu, preteškim torbama... ali ok... ipak, stav učiteljice prema djeci koja imaju u prosjeku od 6,5 do 7,5 godina mi malko nije jasan... neki dan sam napala svoje dijete da - zašto ne složi trenerku poslije tjelesnog, jer mu treba i za drugi dan. Rekao je da nema vremena jer učiteljica broji do 20 kad uđu u garderobu, a onda odlazi u razred bez njih. ako im se slučajno dogodi da majicu obuku naopako dobivaju minus iz zalaganja... mi smo još uvijek roditelji koji dijete odvoze do škole i idemo pred njega. ali nikada ne znamo točno do kada će ostati u školi.... jučer je učiteljica istjerala jedno dijete (na sreću ne moje) s nastave i poslala ga kući zato što je bio nemiran... nisam od roditelja koji su zaljubljeni u svoje dijete... mislim da svako ponašanje mora nositi svoju posljedicu... da ga je poslala kod pedagoga, nazvala roditelje ili bilo što drugo ok... ali poslati dijete od 7 godina praktički na ulicu - to mi nije normalno.... ili možda griješim.... oprostite što sam tako opširna... bila sam ponosna majka djeteta koje kreće u školu... sada sam silno zabrinuta i razočarana svime...
|
|
|
|