|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mislim, koga briga?????
24.5.2010 0:12:24   
njanja
http://www.24sata.hr/show/ljubo-pavasovic-i-dina-uz-rakiju-su-si--njezno-saputali-/174352/ Da li se skužili da danas svatko dođe u novine kao vijest??? mislim, naravno da jeste , ali baš sad amlo gledam tračeve na netu i vidim ovo....mislim, tko su oni???? nju sasvim slučajno znam iz poslovnog svijeta, radila je u 1 agenciji pa ju znam od tamo, simpa cura, a on je običan odvjetnik....Niti pjevaju, niti plešu, niti pune dvorane, niti se natežu kao ante i simona, a bome niti sjede u saboru...a zadnjih dana samo vijeszi o njima....ma koga briga što su oni uz rakiju nježno šaputali?????jbte, stvarno ovi novinari nemaju pametnijeg posla...a bome ni ja kada u ponoć čitam tračeve user posted image  odoh spat

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
24.5.2010 7:59:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Mislim, koga briga?????
24.5.2010 9:03:21   
lidac0605
pogotovo 24 sata...zato ja te novine nit kupujem nit čitam...jer su pune takvih ispraznih članaka...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
24.5.2010 9:06:22   
danery
otvorim i zatvorim...niš koristi u tim novinama...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 4
24.5.2010 9:19:27   
e_l_p_i
IZVORNA PORUKA: cvrčak
Novinari zbilja nemaju pametnijeg posla..

Sada je tu "very" diskutabilno radi li se uopće o novinarima user posted image Nema više pravih novinara i one stare škole kada je čovjek uživao čitajući članke. Valjda ovi mamlazi u 24 sata smatraju da se bave istraživačkim novinarstvom, ali daleko su oni od toga. Jako daleko. No, super se prodaju jer su 24 sata jako dobar marketinški potez pošto su puni "trash" vijesti, a to itekako "veseli" većinu običnog puka koji ga čita user posted image

Neposredna veza do poruke: 5
24.5.2010 10:44:42   
Bebys
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Novine su nam pune vijesti o anonimusima i nemam pojma po kojem ključu dospjevaju u novine?!
Tko su uopće  Ante,Simona,Modni Mačak i ine sponzoruše kojima ni ne znam imena jer takve gluposti ni ne čitam.

Novinari zbilja nemaju pametnijeg posla..
upravo tako o.k. pavasovic je poznat zbog smrti ivane hodak jer je bio njezin dragi...a vidim naso si je zamjenu jako brzo...user posted image

nekada nemam blage veze tko su neki ljudi...a i briga me...user posted image

Neposredna veza do poruke: 6
24.5.2010 10:49:00   
maja
user posted image vidim i preskočim, svatko danas može biti poznat, a oni neka se samo maze user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
24.5.2010 19:49:49   
natalijax
gluposti

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 8
24.5.2010 21:49:17   
anuska08
Baš koga briga..Možeš mislit odvjetnika i maketinške stručnjakinje. Tako je i bilo sa Simonom i Antom nikad čuli za njih i preko noći  postali su kao nekakvi hrvatski celebrityuser posted image  i onda u svakim novinama i tv programu mogli smo znati kad su takoreći prdnuliuser posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 9
24.5.2010 21:59:56   
mariola
Ja takve gluposti niti ne čitam. Ili Maja Lena Lopatny (ili kako več) - zadnje vrijeme je i ona stalno po novinama.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 10
24.5.2010 22:01:35   
anuska08
IZVORNA PORUKA: mariola

Ja takve gluposti niti ne čitam. Ili Maja Lena Lopatny (ili kako več) - zadnje vrijeme je i ona stalno po novinama.

Da,da! A jedino po čemu je znam je da je kćer od zamisli "glumačke dive" Mie Begovićuser posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 11
24.5.2010 22:03:15   
jagodica
 ma dobro oni su donekle normalni mislim na novine
a šta kažete na red carpet i one budale šta se prijavljuju na
nekakve oglase i operacije.
tražimo asistenta za modnog mačka
budale sve bi ih poslala u polje da rade

anđel 16,02,95
princeza 12,09,09

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!