Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 7:52:03
|
|
|
|
curice
|
dobro jutro
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 7:54:15
|
|
|
|
danery
|
jutro curice ima li naspavanih ili ste još pospanci kako je kod vas,ima li sunca?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 7:57:01
|
|
|
|
Puli
|
kako je u zg,što se radi rano ujutro? neumivena sam jutros morala crtati miffy,peppu i ostalu družinu curice kako ljepotice jel i dole zasjalo sunce:)
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 8:02:11
|
|
|
|
curice
|
jutros opet oblačno-nema sunca ni na vidiku cure su dobro,još spavaju,a kad su budne odbrojavaju dane do kraj školske godine kako ste vi,kako je Cvijeta kad stižete u du ove godine
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 8:03:00
|
|
|
|
danery
|
ame koji prepad rano ujutro...jel bar lliči na miffy tako meni klinci nakon spavanja navale na mene sa olovkama i papirima da im nacrtam "bojanku"... najjače mi je bilo jedno jutro kad sam ušla u jaslice,a oni mali pelenaši zgrabili pastele i papire i juriš prema meni...CUTA...CUTA...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 8:05:16
|
|
|
|
Puli
|
kako ste vi,kako je Cvijeta kad stižete u du ove godine cvijeta turbo durasel baterije bolje rade iz dana u dan i nepotrošive su evo ljulja se na maminim nogama u du stižemo oko svete ane 25 ili 26.7. i onda smo dolje do 29.-30.8.
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 8:06:10
|
|
|
|
Puli
|
ame koji prepad rano ujutro...jel bar lliči na miffy miffy sliči na sebe ali peppa pig izgleda ko vuk
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 8:06:51
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: Puli u du stižemo oko svete ane 25 ili 26.7. i onda smo dolje do 29.-30.8. nadam se bar jednoj zajedničkoj kavi
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 8:06:57
|
|
|
|
danery
|
puli izgleda da cvijeta ima iste baterije kao i onaj moj sat iz staklarije... evo sad će nam i ivkica na kavicu...ej...PA NITKO NEMA KAVICE??
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 8:11:34
|
|
|
|
curice
|
ja gibam-već me zovu cure pozz do kasnije
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 8:12:05
|
|
|
|
danery
|
oporavljam se od šećerne groznice...jučer ni nacrtan keks nisam mogla vidjeti ma nije bilo strašno,al malo me popodne opalilo...pa mi sve bilo glukozno danas deglukozacija -litre vode i sve tak nešt bez extra okusa... uglavnom,nalaz ok,šećer 5,5...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 8:13:26
|
|
|
|
danery
|
već ode....ok,onda baj baj curice :* društvu
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 8:14:23
|
|
|
|
ivkica333
|
IZVORNA PORUKA: danery oporavljam se od šećerne groznice...jučer ni nacrtan keks nisam mogla vidjeti ma nije bilo strašno,al malo me popodne opalilo...pa mi sve bilo glukozno danas deglukozacija -litre vode i sve tak nešt bez extra okusa... uglavnom,nalaz ok,šećer 5,5... odlično,5!!! blaaagooo tebiii, sutra onda navali na kolače kod seke...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 8:14:43
|
|
|
|
danery
|
aaaaaaa....joj da,karpati.....trebali bi našim curama u baranji karpati da zaustave onu poplavu... valjda će se ta vodurina povući...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 8:17:32
|
|
|
|
ivkica333
|
IZVORNA PORUKA: danery aaaaaaa....joj da,karpati.....trebali bi našim curama u baranji karpati da zaustave onu poplavu... valjda će se ta vodurina povući... Ma njima bi prije trebale neke Alpe ili slično, Karpati su slabi hehehe... Pravila sam neki dan princes-krofne... KATASTROFA!!!recept niš koristi, pojele se hvala bogu, moji nisu cijepljeni protiv kolača pa ma kako izgledali :-)
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 8:18:06
|
|
|
|
danery
|
sad će još jedna teta da uljeti na kavicu
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 5.6.2010 8:18:57
|
|
|
|
danery
|
pa kak si pravila,otkud ti recept? ono iz kutije ili domaći neki smiks?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!