ninolina -> RE: C.B Ljeto nam se vratilo (9.6.2010 12:07:50)
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: ninolina ne mora biti u bolnici, samo idete tamo dok ne naučite vježbice... ne ostaje se u bolnici-dobili smo tri termina za vježbanje(7.30,13.13 ili 17.30) pa biramo koji nam od tih ,koji dan odgovara. sad sam mirna,jer sam je vodila sa naopake strane-ja glupača[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] bolilo je u leđima i ja je odvela kod privatnog fizioterapeuta-a ona meni da dijete ima totalnu skoliozu,jednu nogu kraću za 0,3cm,spuštena stopala i naručila me kod njenog prijatelja ortopeda (privatnika) Nisam mogla vjerovati u tu dijagnozu vlastitim ušima. odmah sam odatle produžila u naše pedice i u suzama je pitala zar sam toliko loša majka da nisam primjetila da mi je djetetu kraća noga pedica pošizila-kakva raća noga i kakva spuštena stopala i tako smo na kraju završili kod fizijatra u bolnici gdje sam trebala odmah na početku i biti ma strašno...ma glavno da ste sada krenuli s vježbicama bude sve ok...jooooj a ti doktori... lei buuuu...kaj je k već budna
|
|
|
|